Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı sonrası olağanüstü toplanıyor!

Süper Lig 22. haftasında oynanan Adana Demirspor maçı sonrası hakem Ali Palabıyık'ın yönetimi hakkında Fenerbahçe olağanüstü toplantı yapma kararı aldı.

Yayınlanma: 03.02.2023 - 12:47
Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı sonrası olağanüstü toplanıyor!
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Adana Demirspor maçındaki hakem yönetiminden sonra Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplantı kararı aldı. Yöneticiler Selahattin Baki ve Erol Bilecek'in dün maç sonrası yaptığı sert açıklamalardan sonra gözler yönetime çevrilmişti. 

''IVAN BEBEK’İ GEÇTİ''

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından maçın hakemi Ali Palabıyık ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi hedef alan açıklamalar yaptı. Baki, Yıllardır burada yer etmiş, anti Fenerbahçe lobisi, MHK içine çöreklenmiş zihniyet, giderayak son bir darbe vurdu Fenerbahçe’ye... Ivan Bebek diye bir şeref, haysiyet yoksunu hakem vardı. Ali Palabıyık’ı tebrik ediyorum, onun da önüne geçti bu performansla'' dedi.

Selahattin Baki

''VAR OLMASA GOLÜ VERMEYECEKTİ''

Selahattin Baki’nin maç sonu açıklamalarında hakemin golü VAR olmasa vermeyeceğini söyledi. Baki, ''Bu akşam sadece bu sezonun değil, son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık, çok net söylüyorum, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği, vermediği kararlarla her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir. Varsa örneği onu da konuşalım. Gol atıyoruz, net bir gol sayılmıyor. Üç tane net penaltımız verilmiyor. Son dakika beraberliği yakalıyoruz, net bir gol. VAR olmasa onu da vermemeye kalktı'' ifadelerini kullandı.

Ali Palabıyık

''ALT LİGLERDE DAHİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ''

Ali Palabıyık'ı alt liglerde dahi görmek istemediklerini açıklayan Baki, ''Sivasspor-Galatasaray maçında ‘ofsaytımsı’ skandalıyla rakibimize 3 puan. Bize bu gibi maçlarda 1 puanı zor toparlayacağımız senaryolar. Bir daha bu Ali Palabıyık’ı, Fenerbahçe maçını bırakın alt lig maçında bile görmek istemiyoruz. Ivan Bebek örneği çok önemli. O günden beri gördüğün en net camianın katledilişi. Hakemle tartışıyoruz, vücut lisanındaki rahatlık, aleyhimize verdiği kararlardaki gülümsemeleri, sporcumuza karşı kullandığı üslup" dedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler