Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko: 'Bizim için ders oldu'

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK karşısında aldığı galibiyete 2 gollük katkı veren Boşnak futbolcu Edin Dzeko, mücadelenin ardından görüşlerini aktardı. Dzeko, "Bugünkü maç da bizim için bir ders oldu. Maçın bittiğini düşünmüştük ama öyle olmadı. Bu yüzden futbolu çok seviyoruz, her an yüzde yüzü vermeniz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 14.08.2023 - 07:39
Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko: 'Bizim için ders oldu'
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'ye Gaziantep FK karşısında 2-1'lik galibiyeti getiren iki golü kaydeden Edin Dzeko, maç sonu açıklamada bulundu.

Yıldız golcü maç sonu basın mensuplarına verdiği demeçte, "İlk 20 dakikaya baktığımızda oyun bizim için iyi gidiyordu, 2 gol atmıştık, oyunu kontrol ediyorduk ama kırmızı karttan sonra her şey değişti bizim için. Rakip eksik kalınca işlerin kolay olacağını düşündük ve gol aramak yerine topla daha fazla oynamaya başladık. Bunu yapınca da rakipten gol yedik. Ondan sonra maç değişti. Rakibimiz bizi bekledi. Bizim de savaşmamız gerekti. Memnun edici olan 3 puanı almamızdı" sözlerini kullandı. 

"UMARIM CENGİZ BANA ÇOK GOL ATTIRIR"

Yeni transferler Cengiz Ünder ve Fred'le ilgili de konuşan Dzeko, "Umarım Cengiz bana çok gol attırır. Şaka bir yana hem Cengiz hem Fred'in katılmasından çok mutluyum. İkisi de çok iyi oyuncu. Bizim daha iyi olmamız için yardım edecekler. Bugünkü maç da bizim için bir ders oldu. Maçın bittiğini düşünmüştük ama öyle olmadı. Bu yüzden futbolu çok seviyoruz, her an yüzde yüzü vermeniz gerekiyor" diyerek açıklamalarını tamamladı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler