Fenerbahçeli Osayi Samuel: 'Jorge Jesus çok zorluyor'
Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin sağ bek oyuncusu Osayi Samuel, Hull City maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Samuel, “ Maç maç daha iyiye gidiyoruz. Şahsi olarak da daha güçlü hissediyorum” dedi.

Fenerbahçe'de Osayi Samuel, 2-0 kazanılan Hull City maçı sonrası açıklama yaptı.
Osayi, "Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hocamız istediklerini bize aşılıyor, biz de bunları sahada uygulamaya çalışıyoruz. Bugün de bunu yaptık. Ön alanda baskıda iyiydik, çok fazla top kaptık. Bunları daha fazla gole çevirmeliyiz. Bugün herkes için iyiydi diye düşünüyorum" dedi.
"DINAMO KIEV MAÇI ÇOK BÜYÜK"
Açıklamalarını sürdüren başarılı futbolcu, "Gerçekten zorlu antrenmanlar yapıyoruz, hocamız bizi çok zorluyor ama bunu da iyi bir sebepten yapıyor. Daha iyiye gitmemiz için elimizden gelenin en iyisini vermemiz gerekiyor. Maç maç daha iyiye gidiyoruz. Şahsi olarak da daha güçlü hissediyorum" diye konuştu.
24 yaşındaki futbolcu, son olarak Dinamo Kiev maçına ilişkin, "Kiev maçı da hem bizim, hem de taraftarlar için büyük bir maç. Gelişerek devam etmemiz gerekiyor" değerlendirmesini yaptı.

Spor Haberleri
-
Lakers, Doncic'in 31 sayısıyla seriyi 1-1'e getirdi!
-
Murat Kazgan ve Ata Bayraktar, Cumhuriyet'e konuştu!
-
'Her takımın birkaç adım önünde'
-
Sergen Yalçın'dan kalan 6 hafta için flaş iddia!
-
Ali Palabıyık'tan hakem atamaları için 'Külliye' iddiası
-
PFDK sevkleri açıklandı: Selçuk İnan kararı
-
Carlos Cuesta, 50 gün sonra geri döndü!
-
Zehra Güneş: VakıfBank'ın kültüründe var
-
Manchester City, 90+4'de güldü!
-
Sarunas Jasikevicius: Bizim için çok önemliydi
En Çok Okunan Haberler
-
SGK uzmanı temmuz zammı tahminini açıkladı!
-
Özgür Özel'den traktör sayısı yanıtı
-
Özgür Özel'den çağrı geldi
-
İmamoğlu için verilen imza sayısı belli oldu
-
AKP çakıldı, CHP büyük fark attı!
-
DEVA Partisi'nde istifa: Nedenini açıkladı
-
Bahçeli'nin ardından Türköne'den yeni açıklama
-
Devlet Bahçeli'den 'erken seçim' çıkışı
-
Meteoroloji 3 ili uyardı: Çok kuvvetli geliyor!
-
İtalyanlar, Osimhen transferini duyurdu