Eğlence mekanında silahlı kavga: 6 yaralı, 8 gözaltı
Samsun'un Atakum ilçesindeki bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı, 8 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde Adnan Menderes Bulvarı'ndaki eğlence mekanında, 2 gün önce güvenlikler ile daha önce aralarında husumet bulunduğu öne sürülen grup arasında tartışma çıktı.
Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada taraflardan A.O. (32), S.K. (33), M.O.K. (24) ile İ.C. (45), S.Ü. (34) ve K.K. (31), yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası çevredeki hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı.
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, 8 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından bugün, özel harekat ve çevik kuvvet polisinin aldığı geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi.
Etiketler:
#adnan menderes
#Samsun

En Çok Okunan Haberler
-
Önder'in sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme
-
CHP, bir kurultay daha yapacak!
-
Geldikleri gibi gidiyorlar!
-
Kütahyalı hakkında resen soruşturma başlatıldı
-
6 araştırma şirketinin anketinde çarpıcı sonuç!
-
'Bu haberi bir muhalif yapsaydı...'
-
Özel, Devlet Bahçeli'ye seslendi
-
Önder'in kızı Ceren Önder Kandemir: 'Diren baba'
-
Aynı menzile yürümeye devam!
-
MHP'li Büyükataman'dan Özel'e yanıt!