İddia: Rus milyarder Abramoviç, Adnan Oktar'ın kiraladığı villayı satın aldı

Son olarak İstanbul Boğazı’nda bulunan Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladığı bilinen Rus milyarder Roman Abramoviç ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Abramoviç'in kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ın kiraladığı Çengelköy sırtlarındaki villayı satın aldığı öne sürüldü.

Yayınlanma: 01.03.2023 - 10:06
İddia: Rus milyarder Abramoviç, Adnan Oktar'ın kiraladığı villayı satın aldı
Abone Ol google-news

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin yazarlarından Dilek Güngör, Rus milyarder Roman Abramoviç'in Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarına devam ettiğini belirtti.

190 MİLYON TL'YE SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Güngör, Abramoviç'in kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ın kiraladığı Çengelköy sırtlarındaki villayı satın aldığını iddia etti.

Yazıda belirtilen bilgiye göre villa 190 milyon TL'ye satışa çıkarılmıştı ancak satış fiyatı henüz bilinmiyor.

"KONUŞULANDAN ÇOK DAHA YÜKSEK BİR FİYATA..."

Güngör, yazısında "Bildiğim kadarıyla büyük bir yer… Oktar çetesine operasyonlar düzenlendiğinde boy boy fotoğrafları gündeme getirilmişti… Korunun arasında… Bayağı büyük bir arsa içerisinde… Şu anda villanın sahipleriyle masaya oturdukları fiyatı bilmiyorum… Israr ettim, söylemediler… Ama geçen sene konuşulan rakamlardan çok daha yüksek bir fiyata anlaşma sağlandığından eminim…" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Rus milyarder Roman Abramoviç, borsa alanında yatırımlarıyla tanınan Ahmet Okumuş’un İstanbul Boğazı’nda bulunan Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiralamıştı.

Ekonomim.com'dan Leyla İlhan'ın haberine göre, Bosforce yönetici ortağı ve İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü (İSTEB) Başkanı Ulvi Özcan, Rus iş insanı Roman Abramoviç boğazda yalı kiraladığını söylemişti. 

Özcan, Ahmet Okumuş’un sahip olduğu yalının yaklaşık 50 bin dolar kiralama bedeli olduğunu belirtmişti. Yalı pazarında yabancı alımının sınırlı olduğunu, özellikle Arapların sanıldığı kadar fazla yalı almadığını ifade eden Özcan, “Katar Prensesi’nin yalı aldığı iddiaları vardı. Ancak Katar Prensesi o yalıyı almadı” demişti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler