İstanbul'da IŞİD operasyonu: Ülkeye yasadışı yollarla giren 12 kişi yakalandı!
İstanbul'da IŞİD terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda örgütle bağlantılı oldukları belirlenen 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD silahlı terör örgütü ve çatışma bölgeleri ile irtibatlı kişilerin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalarda örgüt bağlantıları saptanan ve ülke açısından da tehdit oluşturdukları değerlendirilen kişilere yönelik 6 ilçede 10 farklı adrese eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
KAÇAK 12 KİŞİ YAKALANDI!
Şüphelilerin adreslerinde kaldıkları belirlenen ve ülkeye yasadışı yollarla giren 12 yabancı uyruklu kişi ise sınır dışı edilmesi için geri gönderme merkezlerine teslim edildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği aktarıldı.
En Çok Okunan Haberler
-
Daha kaç yıl geçmesi gerekiyor
-
'Tuğçe Kazaz da Diyanet İşleri Başkanı olsun...'
-
Herkes Terim Fonu'nu konuşurken bir fon daha!
-
Erdoğan, Selman Öğüt'ü rektör olarak atadı
-
Beşiktaş evinde gol yağmuruna 'dur' diyemedi!
-
O zabıtanın ifadesi ortaya çıktı
-
Özel'den yeni 'Akşener' açıklaması
-
Kartal'ın hareketi Danimarkalıları şaşırttı!
-
Fenerbahçe, deplasmanda dondu kaldı...
-
Merkez Konseyi görevden alındı