TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kuraları hangi ilde, ne zaman çekilecek?

TOKİ'ye başvuru yapan yurttaşlar, kura sonuçlarını nereden öğreneceğini merak ediyor. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kuraları hangi ilde, ne zaman çekilecek? TOKİ kura sonuçlarına nereden bakılır?

Yayınlanma: 01.12.2022 - 11:12
TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kuraları hangi ilde, ne zaman çekilecek?
Abone Ol google-news

Ev sahibi olmak isteyen binlerce yurttaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş bir kamu kuruluşu olan TOKİ'ye başvuru yaptı. Türkiye'nin birçok farklı noktasında kura çekimleri devam ediyor. Adaylar, TOKİ'nin gerçekleştirdiği kura sonuçlarını merak ediyor. ''TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?'' sorusu internette araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'NİN KURALARI HANGİ İLDE, NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

TOKİ'nin "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında 81 ilde yaptığı 250 bin sosyal konutun kura çekimi aralık ayında 1-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. İstanbul'un Tuzla ilçesi için kura çekimleri 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle açıklandı.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? 

TOKİ kura sonuçları internet üzerinden öğrenilebiliyor. Adaylar, T.C kimlik numaralarıyla, TOKİ'nin resmî sitesi olan https://a.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ üzerinden, kura sonuçlarına erişebilir.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler