Survivor 2023 eleme adayları kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2023'te yarışma heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Yeni haftada oynanan iki oyun sonunda gönüllüler takımından 3 aday eleme potasına girdi. 27 Şubat Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı ve yeni eleme adayının kim olduğu merak ediliyor. Peki, Survivor 2023 eleme adayları kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Yayınlanma: 28.02.2023 - 17:28
Survivor 2023 eleme adayları kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
Abone Ol google-news

Survivor 2023'te eleme heyecanı devam ediyor. Survivor tarihinin en zor sezonu olarak adlandırılan 2023 sezonunda takımlar eleme adayı çıkarmamak için canla başla mücadele ediyor. Yeni haftada gönüllüler takımından 3 aday eleme potasına girmişti. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde yeni eleme adaylarıda belli oldu. İşte, Survivor 2023'ün yeni eleme adayları...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi sürüyor. Hafıza oyunlarının damga vurduğu 2023 sezonunun geçtiğimiz akşam yayınlanan dokunulmazlık oyununu Özgür'ün etkileyici performansıyla Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2023'te ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımının kazanması sonucunda ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Aziz olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununu bir kez daha kaybeden Gönüllüler takımının diğer adayları Fatih ve Elanur olmuştu. Ünlüler takımı, ada konseyinde oylarının kullandı ve Çağla dördüncü gitme adayı oldu. Gönüllülerden performans birincisi Özgür, beşinci gitme adayı olarak Asena'nın ismini verdi.

Böylece potada olan isimler şöyle: Aziz, Fatih, Elanur, Çağla, Asena.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler