Bergüzar Korel kadınlara seslendi: Her şeyin düzenli olduğu fotoğraflar gerçeği yansıtmıyor

Üçüncü bebeğine hamile olan oyuncu Bergüzar Korel, Instagram'da yaratılan 'güzel kadın' algısına dikkat çekmek için her gün çektiği makyajsız pozlarını paylaştı. Uyanır uyanmaz çektiği kareleri paylaşan oyuncu, "Her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence" dedi.

Yayınlanma: 19.10.2021 - 09:45
Bergüzar Korel kadınlara seslendi: Her şeyin düzenli olduğu fotoğraflar gerçeği yansıtmıyor
Abone Ol google-news

İki çocuk annesi Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü kez hamilelik heyecanı yaşıyor. İki erkek çocuk annesi olan Korel, bu defa kız bebek annesi olacak. 

Son olarak sosyal medyada oluşturulan güzellik algısına dikkat çekmek isteyen oyuncu, peş peşe makyajsız pozlarını paylaştı.

"HER ŞEYİN DÜZENLİ OLDUĞU FOTOĞRAFLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapan Korel, şu sözlerle kadınlara seslendi: 

"Instagram'ın büyülü dünyasına hoş geldiniz canım kadınlar. Hepimiz buranın gerçek dünyadan ne kadar uzak olduğundan dert yanıyoruz ama buradan da uzak kalamıyoruz. Ben de iç açıcı fotoğraflar, güzel kadınlar, dekorasyon ya da anne çocuk sayfaları gördüğümde dalıyorum o dünyaya. Hepimiz güzel, sağlıklı, iyi görünmek istiyoruz. Ama bunun yanında burada gerçek de olabilir her şey. Bilinçaltımıza kazınan o temiz, beyaz, steril, her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence. Ben oyuncuyum ve mesleğim gereği popülerim. İşimin getirdiği bir takım zorunluluklara hep kafa tuttum. En çok da her daim imrenilen ve güzel görünme zorunluluğuna. Bu fotoğraflar, şanslıysam ve güneş doğduktan sonra uyanmışsam yataktan doğrulur doğrulmaz çektiğim kareler."

"HİÇ BİRİMİZ BİRBİRİMİZDEN FARKLI DEĞİLİZ"

"Şiş yüzüm, lekelerim, dağınık saçlarım... Bazen gün boyu bu halde dolaştım evde. Bazen koltuktan kalkamadım. Bazen özendim makyaj yaptım. Bazen çok beğendim kendimi bazen aynaya bakamadım. Demem o ki; şu an bu satırları okuyan ve bunlara takılan arkadaşım bil ki hiçbirimiz birbirimizden farklı değiliz. Ufak bir hatırlatma yapmak istedim."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler