Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti

Usta oyuncu Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 15.07.2023 - 11:47
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti
Abone Ol google-news

Birçok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Tanju Tuncel 83 yaşında hayata veda etti. Tuncel, 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3', Babamın Kemikleri gibi yapımlarda yer almıştı. 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Sanatçının, yarın Erenköy Galip Paşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanju Tuncel'in ölümünün ardından paylaşım yaptı.

"SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ"

Bakanlıktan yapılan paylaşımda, "Canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan usta oyuncu Tanju Tuncel’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" denildi.

Ata Demirer de sosyal medya hesabından Tanju Tuncel'in ölüm haberinin ardından paylaşımda bulundu.

"HATIRALARIMIZ BAKİ..."

Demirer, "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan... Hani kimisi 'ben buradayım' der, 'bana bakın!' der, 'ben!' der... O hiç öyle değildi. Nur içinde yat Tanju Abla. Filmlerimiz, hatıralarımız baki..." ifadelerini kullandı.

KİMDİR?

Adana'da 1940 yılında doğan Tuncel, Akhisar Ortaokulu, Erenköy Kız Lisesi ve İstanbul Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Tuncel, kendisi gibi oyuncu olan Necdet Yakın ile evlenip boşandı. Tiyatroya Gençlik Tiyatrosu'nda başlayan Tuncel, İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda emekli oldu. Tuncel, emekli olduktan sonra da dizilerde oynamaya devam etti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler