2019’un gelinlik modası: Country

Evlilik Dünyası Fuarı, 1-3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Evlilik hazırlığı içinde olanlar ve fuarı ziyaret etmek isteyenler www.evlilikfuari.com adresinden online davetiye alabiliyor. Fuarın konsepti ise bu sezon “Country Wedding” olarak belirlendi.
Vahşi Batı rüzgarı
Gelinlik tasarımları, gelinlerin de tercihiyle geleneksellikten uzaklaşmaya başladı. Country trendi sadece gelinliklerde değil aksesuarlarda ve düğün organizasyonu detaylarında da etkisini gösteriyor.

Country modeller kadının doğallığını ve çağdaş tarzını ortaya çıkarmayı hedefliyor. Fuar organizasyonundan yapılan açıklamada, yeni sezonun favorileri şöyle sıralandı: “Bu yıl gelinler doğaya dönüş ve natürel yaşam felsefesini öne çıkaracak. Saf beyaz yerine, beyazın tüm tonları ile gelinler, standardın dışına çıkıp özgünlüğün mesajını verecek ve kırsal yaşamın sadeliğine dikkat çekecek. Dantel ve nakış işlemeleri bu yıl da yine gelinliklerin vazgeçilmezi olacak. 2019’da düz ve sade kesimler in, kabarık modeller out!

Duvakta da bir kısıtlama yok. İster uzun ister kısa, gelinliğin modeline göre duvakları da şekillendirmek mümkün. Çapraz ipli sırt bağlamalı modelleri daha nostaljik bir hava estirirken boylarda ise mini ya da maksi sınırı olmaksızın seçim tamamen gelinlerin. Saçlar, dağınık ve doğayla uyumlu, buğday başaklı gelin buketleri de gelinlerin vazgeçilmezi olacak. ”

Video Haberler
-
Vatan Partisi'nden Esad 'hamle'si
-
Pazarda 'yan bakma' kavgası: Metrelerce kovaladı
-
MHP'den 'erken seçim' iddialarına yanıt
-
Denizde cesedi bulundu: Kimliği belli oldu
-
Saniyeler içinde çaldı
-
O anlar kameraya işte böyle yansıdı
-
Parklarda zehir çıktı! 1 haftada 8 köpek öldü!
-
Otomobilde ölü bulunmuştu: Uyuyor diye bırakmışlar!
-
Zincir marketlerle ilgili yeni karar
-
ABD'li şarkıcının Türk parçasıyla dansı gündem oldu
En Çok Okunan Haberler
-
AKP'ye soğuk duş; birinci parti değişti
-
Kaldıkları yer erkek öğrenci yurduna çevrildi
-
Tıp fakülteleri tercih sıralamasında geriye düştü
-
Baraj kalktı, kontenjanlar doldu
-
İmamlara 'escort kadın' soruşturması
-
'Beni kovmaya gücünüz yetmez'
-
Liderlerin sözleri gündeme getirdi
-
Zincir marketlerle ilgili yeni karar
-
20 yıllık eşinin aldattığı kişi ortaya çıktı...
-
Erdoğan'a 'Altılı Masa menüsü' yanıtı