Bu hafta 7 film gösterime giriyor

20 Mayıs 2016 Cuma, 12:22
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
Bu hafta 7 film gösterime giriyor... İşte haftanın filmleri
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
İYİ ADAMLAR (THE NİCE GUYS) Yönetmen: Shane Black Oyuncular: Ryan Gosling, Russell Crowe, Margaret Qualley 1970'ler Los Angeles'ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelirler. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü Misty Mountain'ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor. Chantier Films dağıtımcılığında film, bugün vizyona giriyor.
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
BAŞIMIN BELASI (TUMBLEDOWN) Yönetmen: Sean Mewshaw Oyuncular: Rebecca Hall, Jason Sudeikis, Dianna Agron, Joe Manganiello, Dianna Agron, Blythe Danner ABD yapımı olan filmde, üniversitede öğretim görevlisi olan Andrew hayatını kaybeden ünlü müzisyen Hunter Miles'ın biyografisini yazmak ister. Müzisyenin eşi Hannah'nın yaşadığı kasabaya giderek ondan yardım almaya karar verir. Ancak Hannah da aynı amaçla çalışıyordur ve bilgilerini bu yabancı adamla paylaşmaya pek istekli değildir. Birbirini son derece antipatik bulan bu ikiliye yakışıklı Curtis, Andrew'un New York'tan çıkagelen sevgilisi Finley ve Hannah'nın her konuda abartıya kaçan ailesi de katılınca işler iyice sarpa sarar.
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
ANNEMLE GEÇEN YAZ (QUE HORAS ELA VOLTA – THE SECOND MOTHER) Yönetmen: Anna Muylaert Oyuncular: Regina Casé, Camila Márdila, Michel Joelsas Brezilya'da aile ve sınıf meselelerini yeni, çağdaş ve tempolu bir tarzda ele alan film, Sundance'te başrollerindeki Regina Casé ve Camila Márdila'ya Jüri Oyunculuk Özel Ödülü kazandırmıştı. 13 yıldır Sao Paolo'da hizmetçilik yapan Val, Pernambuco'da geride bıraktığı kızı Jessica için suçluluk duymaktadır. 13 yıl sonra Val'ın hayatına tekrar giren Jessica, dengeleri alt üst edecektir. Çok geçmeden Val kendini, oturma odasıyla mutfak arasında bir ayrımın tam ortasında, hayatla yüzleşmenin yeni bir yolunu bulmak zorunda olduğu bir yerde bulur.
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
ALAMET-İ KIYAMET: TARİKAT Yönetmen: Doğa Can Anafarta Oyuncular: Büşra Çubukçuoğlu, Funda Ersin, Murat Onuk, Doğuş Gün Demir, Müge Esmeray, Belgi Saygı, Enis Zeytinler, Sedat Savtak Filmde, 1999 yılında geçen hikayede, Elif adlı genç bir kadın No:72 apartmanında yaşamaktadır. Yalnız hayat sürdüren Elif, hamiledir. 1999 yılında Türkiye'de ve dünyada kıyamet alametleri gibi sıradışı olaylar yaşanırken, 72 numaralı apartmandaki komşuların hepsi birbirinden garip kişilerdir... Elif kıyamet alametleri ile komşularının arasına sıkışmıştır. Asteros Film yapımcılığıyla Alamet-i Kıyamet, Pinema dağıtımcılığı ile seyirciye ulaşıyor.
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
7.GÜN (THE OFFERİNG) Yönetmen: Kelvin Tong Oyuncular: Elizabeth Rice, Matthew Settle Başarılı bir gazetecilik geçmişi olan Jamie, kız kardeşi Anna'nın esrarengiz ölümü üzerine Singapur'a gider. Ancak ölmüş kız kardeşinden gelmeye başlayan e-postalarla araştırmasını derinleştirdiğinde Anna'nın ölümünün yüzyıllar öncesine dayanan bir lanet zincirinin parçası olduğu ortaya çıkar. Babil Kulesi efsanesine göre şeytan lanetin 7. gününde yeryüzüne dönmek amacıyla seçtiği kurbanlarını vahşice öldürmektedir. Şeytanın sıradaki hedefleri haline gelen Jamie ve küçük Katie bu korku dolu ve kanlı kâbustan kurtulabilecek midir?
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
YAKIŞIKLI ROCKY (ROCKY HANDSOME) Yönetmen: Nishikant Kamat Oyuncular: John Abraham, Shruti K. Haasan, Nishikant Kamat, Diya Chalwad, Sharad Kelkar Goa'da işlettiği emanetçi dükkanıyla sakin bir yaşam süren Rocky Kabir Ahlawat, küçük Naomi Rocky'nin yan komşusudur. Rocky ile iyi bir ilişkisi olan ve onu önemseyen Naomi, ona samimi bir şekilde "yakışıklı" şeklinde hitap etmeye ve annesinin onaylamamasına rağmen kendisiyle zaman geçirip yemek yemeye başlar. Bu arada Komiser Dilip, Goa'daki suç faaliyetlerini ve uyuşturucu satışını yürüten en büyük mafya babası Mantoo'nun yeriyle ilgili bilgi almak için Rocky'yle konuşur. Mantoo'nun yanında sadece uyuşturucu işiyle uğraşmayan, bunun yanında organ ticareti ve haraç kesmek gibi suçlarla da meşgul olan Kevin ve Luke vardır. Bu ikiliye ayrıca, emirlerindeki profesyonel tetikçi Attila da eşlik etmektedir. Film, Mars Dağıtım ile seyirciye ulaşıyor.
Bu hafta 7 film gösterime giriyor
MİSAFİR Yönetmen: Mehmet Eryılmaz Oyuncular: Zümrüt Erkin, Tamer Levent, Ayten Uncuoğlu Yıllar önce işlerin bir türlü yolunda gitmediği baba evinden kovulan Nur, aradan on yıl geçtikten sonra annesinin hastalanarak ölüm döşeğinde olduğunu haber alır. Küçük kızını da yanına alarak acilen baba evine geri dönen genç kadının tek isteği, dünya gözüyle annesini son bir defa daha görmek ve helalleşmektir. Filmde, aradan geçen zamana rağmen birbirleriyle irtibatı tam olarak kesilmemiş olan aile fertlerinin, bütün olumsuzluklara rağmen diri tutulan umutları ve bu umutlara sımsıkı sarılmaktan vazgeçmeyen tutunamayanların hikayesi anlatılıyor.

En Çok Okunan Haberler