Kadınlar hakları için koştu

13 Mart 2017 Pazartesi, 18:16
Kadınlar hakları için koştu
İzmir’in Gaziemir ilçesinde, kadın sorunlarına dikkat çekmek için ‘Kadına Şiddete Hayır’ sloganıyla düzenlen ‘2. Renkli Kadınlar Koşusu, 750 kadın 4 kilometrelik parkuru kadına şiddete hayır, kadın cinayetlerine ’dur’ demek için koştu.
Kadınlar hakları için koştu
Gaziemir ilçesinde, kadın sorunlarına dikkat çekmek amacıyla İzmir Atletizm Spor Kulübünün katkılarıyla ‘Renkli Kadınlar Koşusu’ düzenledi. ‘Kadına şiddete hayır’ sloganıyla düzenlenen koşuya Ege Bölgesinin dört bir yanından ve her yaştan 750 kadın sporcu katıldı. Gaziemir Belediyesi önünden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un verdiği startla koşuya başlayan kadınlar, özgürlükleri, hakları, kadına şiddete hayır ve kadın cinayetlerine ’dur’ demek için koştu.
Kadınlar hakları için koştu
Kadınlar Türkan Saylan Caddesinden başlayarak Atatürk Bulvarı, Abdülhamit Yavuz Caddesinden devam ederek Arda Meydanında son bulan 4 bin metrelik parkurda koştu. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği koşuda, dereceye girenlere ödüller verildi. Ödül töreninden sonra kadınlar Mc Kano Zumba Show eşliğinde zumba dansı yaparak gönüllerince eğlendi.

En Çok Okunan Haberler