Portekiz Pereira'yı konuşuyor: Porto için sıra Pereira'da!

10 Mayıs 2016 Salı, 13:20
Portekiz Pereira'yı konuşuyor: Porto için sıra Pereira'da!
Fenerbahçe'nin Başakşehir yenilgisinin şampiyonluğu Beşiktaş'a verdiğini yazan Portekizliler, Vitor Pereira'nın dünkü maçtaki davranışlarına da geniş yer ayırırken Portekizli çalıştırıcının Porto'nun başına geçeceği iddia edildi. Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe'de, alınan yenilgi kadar teknik direktör Vitor Pereira'nın davranışları da dikkat çekti. Maçın ardından katıldığı Lig Tv yayınında Nani'nin sözlerine sert yanıt veren ve ardından canlı yayını terk eden deneyimli çalıştırıcıyla ilgili gelişmelere ülkesinde geniş yer verildi. Ayrıca hocanın dengesini kaybedip düştüğü anın görüntüleri servis edildi.
Portekiz Pereira'yı konuşuyor: Porto için sıra Pereira'da!
'Unutmak isteyecekleri bir akşamdı' Zerozero internet sitesi, maç içinde Pereira'nın dengesini kaybedip düştüğünü, iki Portekizli arasında polemik yaşandığını ve sarı-lacivertli çalıştırıcının kendisine yöneltilen soruyu cevapsız bırakarak röportajı terk ettiğini okuyucularına duyurdu, "Fenerbahçe için unutmak isteyeceği bir akşamdı" yorumunu yaptı. ZEROZERO: 'Düştü, tartıştı, terk etti' Sitenin haberinde şu değerlendirmeler yapıldı: "Öncelikle gülünç bir sahne yaşandı. Vitor Pereira'nın yere düştüğü an, Türkiye'de Fenerbahçe'nin kupayı kaybettiği an olarak sembolize edildi. Ardından maç sonu röportajda daha hararetli anlar yaşadı. Nani'nin takım yapısını eleştiren sözlerine, Portekizli oyuncunun yeteri kadar iyi olmadığı yanıtını verdi. Muhabirin son sorusunu ise tamamlamasına izin vermeden, o bölgeden ayrıldı".
Portekiz Pereira'yı konuşuyor: Porto için sıra Pereira'da!
OJOGO: 'Pereira kaybetti, Quaresma şampiyon' Ojogo gazetesi, "Vitor Pereira kaybetti, Quaresma şampiyon sayılır" başlığını kullandı. Sarı-lacivertlilerin aldığı yenilgiyle Beşiktaş'ın neredeyse zaferi garantilediğine dikkat çekilerek, "Fenerbahçe 32. haftada kaybetti. Beşiktaş şampiyonluk partisini hazırlamaya başladı" denildi.
Portekiz Pereira'yı konuşuyor: Porto için sıra Pereira'da!
ABOLA: Pereira-Nani söz dalaşı Ülkenin en çok satan spor gazetelerinden Abola, "Vitor Pereira ile Nani söz dalaşına girdi" ifadesini başlıktan verirken, yıldız futbolcunun sözlerini deneyimli çalıştırıcının yanıtsız bırakmadığı belirtildi, "Ardından basın toplantısını ter etmekten de geri durmadı" ifadelerini kullandı.
Portekiz Pereira'yı konuşuyor: Porto için sıra Pereira'da!
NOTICIASAOMINUTO: Porto iddiaları var Noticiasaominuto internet sitesi ise Fenerbahçe'nin ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluk yarışına havlu atmasının, Portekizli çalıştırıcı için farklı iddiaları gündeme getirdiğini bildirdi. Porto'nun başındaki Jose Peseiro'nun kontratı sürse de sezon sonu ayrılmasının beklendiği belirtildi ve Türkiye'den farklı seslerin geldiği belirtilerek şunlar kaydedildi: "Villas-Boas ve Jorge Jesus'un ardından Porto'nun hocası olma sırası şimdi de Vitor Pereira'ya geldi".

En Çok Okunan Haberler