Transfer iptal edildi

31 Ocak 2017 Salı, 11:47
Transfer iptal edildi
Geçmişte de bazı transferler oldukça ilginç sebeplerle iptal oldu. İşte en garip transfer iptal sebepleri: CHRISTOPHER SAMBA Bu transfer döneminde Dinamo Moskova'dan Trabzonspor'a transfer olmak üzereydi 31 yaşındaki stoper. Ancak, Shota Arveladze; "Bana bir stoper lazım, ağırsıklet boksör değil. Ben bu Samba'yı başka türlü biliyordum. Şimdi Mike Tyson gibi olmuş" sözleriyle reddetti.
Transfer iptal edildi
ALY CISSOKHO Ocak 2009'da Milan, Porto'dan sol bek Cissokho'yu istedi. Porto, Fransız oyuncuyu 6 ay önce Vitoria Setubal'den 300 bin euroya almıştı ve 15 milyon euroya satmak üzereydi. Sağlık testleri sonucunda Cissokho'nun dişlerinde bir sorun tespit edildi. Milan, bu durum üzerine fiyatı düşürmek istedi. Porto reddetti ve transfer iptal oldu.
Transfer iptal edildi
JULIO REY Portekizli orta saha oyuncusu Rey, bu transfer döneminde Fabre'den Deportivo'ya transfer olmak üzereydi. Ardından bir Deportivo taraftarı, onun 2012 yılında twitter hesabından Deportivo'ya ettiği küfürleri buldu, çıkardı. Transfer iptal oldu.
Transfer iptal edildi
KEVIN GROSSKREUTZ Galatasaray, Alman futbolcu Kevin Grosskreutz için Dortmund ile anlaştı. Grosskreutz, Türkiye'ye geldi, taraftarla fotoğraflar çektirdi. Dortmund evrakları doğru biçimde FIFA sistemine yükledi ancak Galatasaray kontrat yerine boş sayfalar yükledi. Galatasaray, transferin geçerli sayılması için FIFA'ya başvurdu ancak FIFA reddetti.
Transfer iptal edildi
ROBERTO SORIANO Napoli, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Sampdoria'ya 13.5 milyon euro ve Zuniga'yı önerdi, teklif kabul edildi. Roberto Soriano, imaj haklarıyla ilgili konularda diretti. Transferin son günüydü. Bu meselelerin hallolması zaman aldı. Tam anlaşmaya varılmıştı ki 40 sayfalık kontrat örneği FIFA sistemine zamanında yüklenemedi ve transfer iptal oldu.
Transfer iptal edildi
ERIC MAXIM CHOUPO-MOTING Hamburg'ta forma giyen Mouting, 2011 yılında Köln'den bir teklif aldı ve çabucak kabul etti. Transferin son günüydü ve işlemler için acele edilmesi gerekiyordu. Hamburg kulüp ofisinden Almanya Futbol Federasyonu'na gerekli evrak fax çekilince işlem tamamlanacaktı. Ancak, fax makinesi bozuldu. 13 dakika geç gitti evrak ve transfer iptal oldu.
Transfer iptal edildi
FABIO BORINI Liverpool'un İtalya'dan aldığı ancak beklediği performansı alamadığı Borini, Sunderland'e kiralanacaktı. Ancak Borini, bu teklife karşılık Sunderland'e göre çok fazla bir oyuncu olduğu yanıtını vererek reddetti. Bu olaydan 1 yıl sonra bonservisiyle Sunderland'e gittiği için çok mutluydu.
Transfer iptal edildi
DAVID DE GEA Tarihin belki de en ilginç transfer iptal haberlerinden biri de De Gea'nın ki. Dünyanın en güçlü iki kulübü olan Real Madrid ve Manchester United arasında geçen görüşmelerde, FIFA sistemine evraklar zamanında girilmediği için transfer iptal oldu.
Transfer iptal edildi
MATT LE TISSIER Southampton'ın efsanevi golcüsü Le Tissier, 1989'da Tottenham'tan teklif aldı ve bunu kabul etmek üzereydi. Ancak, nişanlısı Southampton'dan ayrılıp Londra'ya gitmek istemiyordu. Le Tissier nişanlısını ikna edemedi ve kulübünde kaldı.
Transfer iptal edildi
NEYMAR 2013'te Santos'ta forma giyen Neymar, Telegraph gazetesinde çıkan habere göre, özel dizayn edilmiş kramponları çamurlu İngiliz sahalarında tanıtamayacağı için bu teklifi reddetti.
Transfer iptal edildi
ROY KEANE 1993'te Nottingham Forest forması giyen İrlandalı orta saha Roy Keane, Blackburn'e imza atmak üzereydi. Evinin telefonu çaldı ve Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson onu evine davet etti. Keane ile snooker oynayan Ferguson, imzayı da arada aldı.
Transfer iptal edildi
ERIC CANTONA Ünlü Fransız futbolcu Cantona, 1992'te Nimes'ten Sheffield Wednesday'e transfer olmak üzereydi. Sheffield Menajeri Trevor Francis, Cantona'yı 1 hafta denemek istediğini söyledi. Cantona bu teklifi reddedip, Leeds United'a imza attı. Leeds, bu imzadna 3 ay sonra lig şampiyonluğunu kazandı.
Transfer iptal edildi
ZLATAN IBRAHIMOVIC 2000 yılında Malmö'de forma giyerken Arsenal'den transfer teklifi alan Ibrahimovic, "Önce deneyeceğiz" sözünü duyunca bu transferden vazgeçti. Ibrahimovic bu durumu şöyle anlatıyor; "Arsenal bana ünlü kırmızı formalarını verdi ve ismim ile birlikte 9 numara vardı. Benim için fantastik bir andı. Arsenal muhteşem bir kulüptü. Ardından Arsenal'e transfer olmam için beni ikna edeceklerini bekliyordum ama onlar "Deneyeceğiz" dediler. Buna inanamadım ve reddettim"
Transfer iptal edildi
GARY HOOPER Norwich'te forma giyen Hooper, Sheffield Wednesday'den gelen transfer teklifine karşılık olarak ek VIP loca istedi. Sheffield'ın bu locadan yıllık geliri 30 bin pounddu ancak kulüp bu isteği reddetti. Sonrasında transfer iptal oldu.
Transfer iptal edildi
ROBERT LEWANDOWSKI Avrupa'nın en önemli golcülerinden biri olan Lewandowski, 2010 yazında Lech Poznan'dan Blackburn'e transfer olacak iken İzlanda'da Eyjafjallajokul yanardağı patladı ve Avrupa'da tüm uçuşlar iptal oldu. Lewandowski, İngiltere'ye gitmeyi beklerken araya giren Dortmund bu transferi bitirdi.
Transfer iptal edildi
EMMANUEL ADEBAYOR Togolu forvet, Tottenham'dan kendisine kulüp bulması gerektiği mesajını aldı. Aston Villa'nın cazip teklifine karşılık "Tanrı'ya sormam lazım" cevabını verdi. Sonrasında Londra'da kalmaya karar verdi.
Transfer iptal edildi
PEDRIEL Giresunspor, anlaşmaya vardığı Pedriel'in ailesi için dört kişilik business class bilet talep etmesinin ardından transferi iptal etti.
Transfer iptal edildi
LOIC REMY Premier Lig ekibi Leicester City, 2015-16 sezonu ara transfer döneminde Chelsea ile Remy'yi kiralamak için anlaşmaya varmıştı. Bu saatlerde ülkesi Fransa'nın Lyon kentinde olan Remy'yi, sağlık kontrolü için İngiltere'ye götürecek uçak, İngiltere'deki yoğun rüzgar nedeniyle kalkamadı. Leicester City Remy için Lyon'a helikopter göndermek istedi ancak rüzgar buna engel oldu ve transfer gerçekleşmedi. (Sporx)

En Çok Okunan Haberler