Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
13°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.148,00
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler dünya
Avrupa Birliği: Kıbrıs sorununa çözüm bulunabilir Avrupa Birliği: Kıbrıs sorununa çözüm bulunabilir AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Borrell, Kıbrıs'ta Türk ve Rum liderlerle yaptığı görüşmelerden sonra Kıbrıs sorununa kolay olmasa da çözüm bulunabileceğini, AB'nin müzakerelerin yeniden başlamasını desteklediğini bildirdi.
Rusya’da vaka sayısı 50 bini aştı Rusya’da vaka sayısı 50 bini aştı Koronavirüs salgınının hız kazandığı Rusya'da vaka sayısı son 24 saatte 5 bin 642 arttı.
Dünyadan Türkiye'ye ‘Hukuka uy’ çağrısı Dünyadan Türkiye'ye ‘Hukuka uy’ çağrısı Almanya Başbakanı Merkel, Türk hükümetini, referandumda ortaya çıkan usulsüzlük iddialarına yanıt vermeye çağırdı. Merkel, “Konunun takipçisi olacağız” diye konuştu. Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri’nin taslak raporunda hükümete sert eleştiriler sıralandı. Raporda Türkiye müzakerelerini askıya alma çağrısı yapılıyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “Türkiye’nin darbe girişiminin arkasındakileri yargılama hakkı vardır. Ama bu, hukuka saygı gösterilerek yapılmalıdır” dedi.
Almanya'dan Zekeriya Öz hakkında flaş karar Almanya'dan Zekeriya Öz hakkında flaş karar Yabancı Gazeteciler Cemiyeti (VAP) üyeleriyle Berlin’de bir araya gelen Almanya Adalet Bakanı Heiko Maas, Türkiye’nin eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara hakkında yaptığı iade talebi ve darbe girişimi sonrasında Almanya’da iltica talebinde bulunan kamu görevlileriyle ilgili sorulan soruya "Şu anda talepleri tek tek inceleyerek söz konusu olan olağan bir suç mu diye bakıyoruz. Yoksa bu iade talebi hâlihazırda orada sürdürülmekte olan ve temizlik operasyonu olarak adlandırılanların bir parçası mı? Eğer öyleyse ilgili taleplerde kesinlikle iade söz konusu olmayacaktır" diye cevap verdi.
Caferi: TSK'nin Irak'ta operasyon yapmasına karşıyız Caferi: TSK'nin Irak'ta operasyon yapmasına karşıyız IRAK Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi, Türkiye'nin Irak topraklarında her türlü askeri operasyonuna kesinlikle karşı olduklarını söyledi.

En Çok Okunanlar

İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında!
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında! Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "futbolda bahis soruşturması" kapsamında bu sabah 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Son olarak, haklarında gözaltı kararı verilen isimler de belli oldu.
Meteoroloji'den İstanbul'a 'pazar günü' uyarısı!
Meteoroloji'den İstanbul'a 'pazar günü' uyarısı! Meteoroloji 20 Şubat 2026 hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre ülke genelinde sıcaklıklar düşecek. 8 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da ise pazar gününden itibaren kar yağışı bekleniyor. İşte il il hava durumu...
Başkan Denizli'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı
Başkan Denizli'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı Son dakika haberi... Uyuşturucu soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, ifade verme işlemi tamamlandıktan sonra adliyeden ayrıldı.
Gazeteci Alican Uludağ tutuklandı!
Gazeteci Alican Uludağ tutuklandı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında soruşturma başlattığı gazeteci Alican Uludağ "Cumhurbaşkanına alenen hakaret" iddiasıyla tutuklandı. Uludağ hakimlik ifadesinde, "Ben adi bir suçlu değilim, 18 senedir gazetecilik yapıyorum. Bu ülkede Cumhurbaşkanı’nı eleştirdik diye cezaevine atılacaksak neden arkanızda ‘Adalet Mülkün Temelidir’ yazıyor?" dedi.
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi CHP lideri Özgür Özel, 2 Mart'ta "350 kişilik kadroyu" ve "öne çıkan 20 vaadi" açıklayacaklarını belirterek, "Bu ülkenin sorunlarına kalıcı çözümleri nasıl üreteceğimizi anlatan bir sunumla Türkiye'nin karşısına çıkacağız" dedi. Özel, "adaylık" tartışmalarına da değinerek "Ekrem Başkan'ın aday olamamasının faturasını Erdoğan'a ödetmeden yeni bir aday çıkartmak doğru değil" diye konuştu.
Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş'in 'kaçak' yalısında yeni gelişme
Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş'in 'kaçak' yalısında yeni gelişme Kanlıca’da bulunan 2. derece tarihi eser statüsündeki Mehmet Arif Bey Yalısı’na izinsiz müdahale edildiği gerekçesiyle açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Yerel mahkemenin mimar Firuz Akın Han hakkında verdiği "1 yıl 8 ay hapis ve 80 TL para cezası" kararı, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından hukuka aykırı bulunarak bozuldu.
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Adalet ve İçişleri bakanlıklarında yapılan bakan yardımcısı değişikliklerine tepki göstererek özellikle Adalet Bakanlığı’ndaki atamaların İBB operasyonlarıyla bağlantılı olduğunu söyledi. Günaydın, İçişleri Bakanlığı’ndaki değişimlerin ise teamüllere daha uygun göründüğünü belirtti.
Rıdvan Dilmen'den flaş N'Golo Kante yorumu!
Rıdvan Dilmen'den flaş N'Golo Kante yorumu! UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Nottingham Forest’ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-0’lık şok bir yenilgiyle ayrıldı. Yorumcu Rıdvan Dilmen, yeni transfer N'Golo Kante üzerinden yönetimin transfer politikasına ve Tedesco'nun saha içerisindeki tercihine sert eleştiri getirdi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye