"1 yıllık daha sözleşmem var"

Barcelona'ya karşı alınan 2-0'lık yenilgiden sonra sezon sonunda gönderileceğine ilişkin İspanyol basınında çıkan haberlere cevap veren Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, ''1 yıllık daha sözleşmem var ve bunu tamamlamayı umuyorum'' dedi.

Yayınlanma: 14.04.2010 - 17:26
Abone Ol google-news

Pellegrini, düzenlediği basın toplantısında, İspanyol medyasından, Real Madrid'deki 1. yılıyla ilgili değerlendirmeleri sezon sonuna bırakmasını istedi. ''Şu an beni en az ilgilendiren şey, geleceğim'' diyen Pellegrini, basın tarafından sezon başından bu yana hep kötü yanlarının bulunarak eleştirildiğini ifade etti.

Real Madrid Kulübü tarafından kendisine sözleşmesiyle ilgili herhangi yeni bir şeyin iletilmediğini söyleyen Şilili teknik adam, yazılan her şeyi ''söylenti'' olarak değerlendirdi. Pellegrini, La Liga'da ''Her şeyi bitmiş olarak görmediklerini ve matematiksel olarak şansları devam ettikçe şampiyonluk yarışını bırakmayacaklarını'' belirterek, kalan 7 maçı kazanabileceklerini vurguladı. Real Madrid, her şeye rağmen Barcelona karşısında alınan yenilgiden dolayı ''takım olarak bir yara aldıklarını, ancak ayağa kalkabilecek güçte olduklarını'' söyledi.

Bu arada, La Liga'nın 32. haftasında yarın deplasmanda Almeria'ya karşı oynayacak Real Madrid'de sakat olan Kaka, Raul ve Metzelder dışında kart cezalısı Garay da kadroya alınmadı.
Öte yandan, Katalan basını, yaklaşık 35 gündür takımla birlikte çalışmayan Kaka'nın, kendisini 2010 Dünya Kupası'na sakladığını iddia ederek, Real Madrid yönetiminin 65 milyon avroya transfer edilen Brezilyalı futbolcuyla ilgili toplantı yaptığını ileri sürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler