14 yaşındaki çocuk, polis baskınında 4. kattan atlamıştı: Fuhşa zorlandığı ortaya çıktı

Diyarbakır'da, 14 yaşındaki N.G.'nin polis baskını sırasında günlük kiralık evin balkonundan atlayarak yaşamına son vermesine tanık olan mahalle sakinleri, küçük kızın 40 yaşlarındaki bir kadın tarafından fuhşa zorlandığını söyledi.

Yayınlanma: 26.08.2019 - 17:23
Abone Ol google-news

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde güvenlik güçleri, günlük kiralık evlere operasyon gerçekleştirmiş, baskında evde bulunan 14 yaşındaki kız, 4. kattaki balkondan atlaması sonucu yaşamına son vermişti.

Apartman sakinleri ve mahalleli, N.G. ile birlikte 14- 15 yaşlarında 2 kızın, bir kadın tarafından fuhşa zorlandığını iddia etti.. N.G.'nin, 3 erkeğin kaldığı günlük kiralık eve gittiğini, kısa süre sonra da 4'üncü kattan atladığını gördüklerini ifade etti.

Sokakta ayakkabı dükkanı olan Ömer Bozkurt, intihar olayından bir saat önce 3 kız ile 40 yaşlarında kadının, olayın yaşandığı apartmanın önünde oturduklarını anlatarak, "N.G., bir süre sonra günlük kiralık eve gitti. Ardından da balkondan atladı. Yere düştüğünde nabzı atıyordu, ölmemişti. Bir kız gelip başında ağladı. Kadın ile diğer çocuklar ise olay yerinden ayrılmıştı. Daha sonra polis gelip, evde bulunan 3 erkeği gözaltına aldı" dedi.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan ve isimleri açıklanmayan 3 erkeğin ifade işlemleri sürürken, N.G.'nin cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler