AC Milan'da Cassano şoku

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da, AS Roma maçının ardından fenalaşan Antonio Cassano, hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma: 31.10.2011 - 09:38
Abone Ol google-news

AC Milan'ın geçen cumartesi ligin 10. haftasında başkentte AS Roma'yı 3-2 yendiği mücadelenin son bölümlerinde oyuna dahil olan Antonio Cassano'nun, takımın Milano'ya varmasından kısa bir süre sonra fenalaşarak, hastaneye götürüldüğü belirtildi. Milano'ya dönüş yolunda uçakta İbrahimovic ile şakalaştığı, Milano havaalanında takım otobüsüne binerken, başının döndüğü, hareketlerinde bir ağırlaşma görüldüğü aktarıldı.

Cassano'nun yaşadığı bu durum nedeniyle hemen hastaneye götürüldüğü ve tetkikler yapıldığı ifade edildi. Golcü oyuncunun fenalaşmasına neden olan unsurun tespit edilmesi için tetkiklerin sürdüğü basına yansıdı. Yıldız futbolcunun hastaneye ilk getirildiğinde durumunun iyi olmadığı ancak ilk müdahaleden sonra toparladığı bilgisine yer verildi.

Öte yandan, kırmızı-siyahlıların bir diğer başarılı futbolcusu Gennaro Ivan Gattuso'nun da gözündeki problem nedeniyle en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. 33 yaşındaki futbolcunun objeleri çift gördüğü söyleniyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler