Adana Demirspor'un Bolu kampı sürüyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Bolu kampının sürdüğü bildirildi.

Yayınlanma: 07.08.2011 - 14:34
Abone Ol google-news

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lacivertli takım 3. etap kamp çalışmalarını 5 Ağustos'tan bu yana Bolu'da sürdürüyor.

Futbolcu Tayfun Özkan, iki sezon önce de formasını giydiği camiaya tekrar döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Kampın Adana'daki bölümünde şanssız bir sakatlık yaşadım. Burada koşu ve yürüyüşlerle güçlenip, lige hazır halde girmenin mücadelesindeyim. Daha önce de Burhan'la birlikte aynı takımda oynadım. Çok başarılı süreç geçirdik. Ancak bu sezon birlikte daha iyi maçlar çıkartacağız. Kampta tüm arkadaşlar birbiriyle çok iyi kaynaştı. Zaten büyük çoğunluğu daha önce tanışıp, birlikte oynadığı için kaynaşma sürecini çok kısa sürede aştık. Birlik ve beraberliğimiz çok iyi.''

Burhan Coşkun ise Adana'da başlayan kamp çalışmalarını çok iyi ve düzenli şekilde sürdürdüklerini belirterek, ''Sıcak hava ve ağır idmanlara aldırış bile etmeden çok çalıştık. Bu da takımımızın ne kadar istekli olduğunu ortaya koyuyor. Kampı çok iyi tamamlayıp, sahada taraftarımızın önünde her zamankinden çok daha fazla savaşan bir takım sunacağız'' ifadeleri kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler