'Ağlama Ustası' Bülent Arınç yine ağladı Davutoğlu'nu da ağlattı

Başbakan Davutoğlu, Bursa'da toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ortadoğulu bir Müslümanın sözlerini aktarırken duygulanarak hem ağladı, hem Davutloğlu'nu ağlattı.

Yayınlanma: 07.11.2014 - 19:21
Abone Ol google-news

Başbakan Davutoğlu ve  Başbakan yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da toplu açılış törenine katıldı.Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Davutoğlu ile birlilkte cuma namazından çıkarken yanlarına gelen Arap kökenli bir kişinin "Siz İslam ümmetinin izzeti oldunuz" dediğini belirtirken, hem kendisi, ben de Başbakan Davutoğlu ağladı.

 

 

 

"ULUŞEHİR BURSA'DAN KUDÜS'E SELAM OLSUN"

Başbakan olduktan sonra ilk kez Bursa'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu 721 milyon lirayı bulan 21 eserin toplu açılış törenine katıldığı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) yaptığı konuşmasına "Uluşehir Bursa'dan Kudüs'e bin selam" diyerek başladı.

"KUDÜS BİZE TARİHİN EMANETİ"

Bursa'ya övgüler yağdıran Davutoğlu, özellikle Kudüs konusuna ağırlık verdiği konuşmasında "Bursa'nın işgal altında kaldığı günleri unutmayın. İşgalcilere Bursa meydanından sesleniyoruz. İzzetli ve onurlu Filistinliler, izzetli ve onurlu Müslümanlar, insanlık bu işgale izin vermeyecektir. Mescidi Aksa da bir gün istiklaline kavuşacaktır. Kudüs bize tarihin emaneti ve ilk kıblemizdir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler