"Akman'ın saldırısı kuyruk acısından"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil RTÜK Üyesi Zahit Akman'ın, RTÜK toplantısında Hülya Alp ile Mehmet Dadak'ın üzerine yürümesini "Zahit Akman'in saldırganlığı 'Kuyruk Acısı' ile 'Suçluların Telaşı'ndan kaynaklanmaktadır" sözleriyle değerlendirdi.

Yayınlanma: 07.10.2009 - 12:45
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, yaptığı açıklamada, Akman'ın ceketini çıkararak fiili saldırganlığa yeltenmesini kınadı. "Alman yargısına göre, Deniz Feneri e.V'nin asli sanıklarından biri olan ve başta kooperatif dolandırıcılığı ile kuryelik ve evrak sahteciliği olmak üzere hakkında yargıya intikal etmiş çeşitli iddialar bulunan Zahit Akman'in davranışı ibret ve utanç verici bir davranıştır" diyen Tamaylıgil, şunları kaydetti:

"Bu davranış RTÜK Başkanlığı'na yakışmayanın, RTÜK Üyeliğine de yakışmadığını göstermektedir. Ama özellikle belirtmek istiyorum ki, Zahit Akman ne kadar saldırganlık yaparsa yapsın, ne kadar Başbakan'ın koltukları altına sığınırsa sığınsın yargıç önüne çıkmaktan kurtulamayacak, yolsuzluklarının da, usulsüzlüklerinin de, saldırganlığının da hesabını verecektir."

 

RTÜK'TE KAVGA


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler