AKP İl Başkan Adayı, kongreye saatler kala gözaltına alındı

AKP'nin bugün yapılması planlanan 7. Trabzon İl Kongresi öncesi, başkan adayı Metin Kaya gözaltına alındı.

Yayınlanma: 16.02.2021 - 10:51
AKP İl Başkan Adayı, kongreye saatler kala gözaltına alındı
Abone Ol google-news

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı AKP Trabzon İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi öncesinde ilginç bir gelişme yaşandı.

Daha önce defalarca partinin il başkan adaylığını açıklamak için yapmak istediği açıklaması polis müdahalesiyle engellenen Metin Kaya, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün Metin Kaya hakkında eski bir dosyadan dolayı aranması olduğu gerekçesiyle gözaltı işlemini yaptığı öğrenildi.

"KORKMUYOR, PES ETMİYORUM"

Metin Kaya ise adaylığının devam ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Ben bu hırçın toprağın evladıyım. Burası benim öz yurdum, öz vatanım. Benim mücadelem hak mücadelesidir, adalet mücadelesidir, üyelerimizin ve delegelerimizin isteklerini, beklentilerini ihtiyaçlarını dile getirme mücadelesidir... Menfaate göre şekil değiştiren, ilke tanımayan, çizgisi olmayan, ahlaki değerleri bilmeyen kişiler asla kazanamaz, başarı sağlayamaz, hedefine ulaşamaz. Biz doğru olacağız, dik duracağız ki hedefimize varıp kazanmış olalım. Bu uğurda asla çekinmiyor, korkmuyor ve pes etmiyorum... Yapılan tüm engellemelere rağmen davamdan asla vazgeçmedim ve geçmeyeceğim. Ben Metin Kaya olarak halkımıza hizmet için, sessizlerin sesi, kimsesizlerin nefesi, siyaset yapmak isteyenlerin hevesi olmak niyetiyle yola çıktım. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hedefleri doğrultusunda, AK Parti Trabzon İl Başkanlığına Adayım…"



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler