AKP medyasında Erdoğan'ı kızdıracak 2 haber

Yeni Şafak, Erdoğan'ın talimatı ile kaldırılan Yardımcı Doçent statüsündeki akademisyenlerin tepkisini sayfalarına taşıdı. KARAR ise Freedom House'un "Dünyada Özgürlük Raporu"nu "Demokrasi düşüşte en hızlı Türkiye düşüyor" başlığı ile sayfalarına taşıdı.

Yayınlanma: 17.01.2018 - 11:14
Abone Ol google-news

<video:903857>

Son dönemde AKP medyasında zaman zaman Erdoğan ve AKP hükümetinin icraatlarına yönelik eleştirel haber ve başlıkların çıkması dikkat çekiyor.

 Erdoğan'ın kimi politiklarına mesafe koyan İlhami Işık ve Müfit Yüksel gibi isimlerle yolunu ayıran Yeni Şafak'ta bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile yapılan Yardımcı Doçentliğin kaldırılması kararına yönelik eleştiriler haberleştirildi.

Erdoğan "yardımcı doçentlik kalkacak" demişti... Detaylar ortaya çıktı

 Yeni Şafak'ta Fatih Özer ve Ahmet Fatih Erturan imzası ile yayımlanan haberde, "Yardımcı doçentler endişeli, tasarıyla geriye gittik" başlığı ile yardımcı doçentlerin kaygıları dile getirildi.

 KARAR: DEMOKRASİ DÜŞÜŞTE, EN HIZLI TÜRKİYE DÜŞÜYOR

 Ahmet Davutoğlu-Abdullah Gül çizgisine yakınlığı ile bilinen KARAR gazetesi ise, Freedom House tarafından yayınlanan "Dünyada Özgürlük Raporu"nu sayfalarına taşıdı. Açıklanan raporu "Demokrasi düşüşte en hızlı Türkiye düşüyor" başlığı ile duyuran KARAR, "ABD merkezli düşünce kuruluşu Freedom House, yıllık özgürlük raporunu yayımladı. Raporda ilk kez ‘özgür değil’ kategorisine dahil olan Türkiye, aynı zamanda son 10 yılda en çok puan kaybeden ülke oldu. Dünyada demokrasi, üst üste 12’nci yılda da geriledi." diyerek demokrasideki gerilemeye dikkat çekti.

Freedom House, Türkiye'yi 'özgür olmayan ülkeler' kategorisine aldı


 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler