AKP'li isimden Atatürk'ü hedef alan skandal paylaşımlar

AKP'nin milletvekili aday adayı da olan Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği Adıyaman İl Başkanı Ebubekir Şahin, Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan paylaşımlar yaptı. Aynı paylaşımı birçok kez art arda yapan AKP'li Ebubekir Şahin, Atatürk'ün fotoğrafını kullanarak, skandal bir not ile paylaştı. Notta, "Valla onu bunu bilmem, ben Tayyipçiyim. - M.Kemal Atatürk" ifadeleri yer aldı. Gazetemize açıklama yapan Şahin, ''Orada arkadaşımla aramızda geçen bir şakalaşma vardı ve yanlış anlamaya neden oldu. Samimiyetle özür dilerim" dedi.

Yayınlanma: 05.02.2021 - 22:09
AKP'li isimden Atatürk'ü hedef alan skandal paylaşımlar
Abone Ol google-news

AKP'li isim tarafından Türkiye Cumhuriyet'inin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan görseller sosyal medyada art arda paylaşıldı. Paylaşılan görsellere CHP, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler etiketlendi.

Geçmiş dönemlerde AKP'den milletvekili aday adayı ve 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Adıyaman Şubesi gibi görevlerde de bulunan Devletin Bekası ve Milletin İradesi Derneği Adıyaman İl Başkanı Ebubekir Şahin, Atatürk'ü hedef alan paylaşımlar gerçekleştirdi.

Aynı paylaşımı birçok kez art arda yapan AKP'li Ebubekir Şahin, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını kullanılarak, skandal bir not ile paylaştı. Notta, "Valla onu bunu bilmem, ben Tayyipçiyim. - M.Kemal Atatürk" ifadeleri yer aldı.

''SAMİMİYETLE ÖZÜR DİLERİM''

Gazetemize ulaşan Ebubekir Şahin paylaşımıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı ve özür diledi. Şahin, "Büyük bir yanlış anlama var. Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık söz konusu olamaz. Orada arkadaşımla aramızda geçen bir şakalaşma vardı ve yanlış anlamaya neden oldu. Samimiyetle özür dilerim" dedi. 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler