Aldatılan eşten tebrik ilanı
ABD'de kocası tarafından aldatıldığını öğrenen kadın öyle bir intikam aldı ki, eşini de sevgilisini de tüm ülkeye rezil etti. Aldatılan eş gazeteye bir tebrik ilanı verdi.
ABD’nin Teksas eyaletinde aldatıldığını öğrenen genç kadın duruma oldukça farklı bir tepki verdi. Timeshia Brown isimli 2 çocuk annesi kadının aldığı tek kötü haber aldatılması değil bir de kocasının sevgilisinin hamile olduğunu öğrenmesi oldu.
Eşiyle 2 çocuğu olan Patrick Brown Shara Cormier’den de çocuk sahibi olmak üzereydi. Kocasının yasak aşkını öğrenen Timeshia, durumu gazeteye ilan vererek eşini tebrik etti. “Shara Cormier ve Patrick Brown’a tebriklerimi iletirim.
Bir bebekleri olacak. Umarım gerçekten aşıksınızdır ve ilişkinize devam edersiniz.” Yazan notun altında ise “Daima Patrick’in eşi Timeshia Brown" imzası vardı.
Video Haberler
-
Eski patrona akıl almaz tuzak
-
'Pençe-Kilit'ten acı haber: Uzman çavuş şehit düştü
-
Falyalı suikastında yeni gelişme
-
'Sandıkta bunun hesabını AKP’ye sorarız'
-
Kuyumcukent'te zam isyanı
-
'Yolcu' dehşeti: Taksiciyi ısırıp darbetti!
-
Tekkeköy’deki yangın korkuttu
-
3 ilçenin trafiğini rahatlatması beklenen yol açıldı
-
Köpekbalığını paspasla kovaladılar
-
Metroda 'alkol' kavgası
En Çok Okunan Haberler
-
Memur zammı belli oldu: İşte en düşük maaş
-
Sigaraya dev zam
-
Köpekbalığını paspasla kovaladılar
-
Demirören'e tarih verdi
-
Enflasyon 1998 yılından bu yana en yüksek seviyede!
-
Trabzon’da da ‘cüppeli yürüyüş’
-
'Erdoğan seçilirse görevden alınabilirim'
-
Yaz sonu Türkiye'yi bekleyen tehlike
-
Trafik ışıklarında yeni dönem
-
Siz bunları hiç bilmemiş olun!