Alex'den Bursaspor maçına yönelik açıklama

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, yarın Bursaspor ile yapacakları maçı da kazanarak, şampiyonluk yarışında yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Yayınlanma: 02.04.2011 - 09:10
Abone Ol google-news

Alex, Fenerbahçe Kulübü'nün Bursaspor maçı için hazırladığı ''Maç Günlüğü'' kitapçığına yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Geçen sezonu şampiyonlukla noktalayan Bursaspor önünde güzel futbol, iyi mücadele ve fair-play dolu bir 90 dakikanın ardından galip gelmek ve yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

Hep birlikte, aynı hedef için çalışmanın en güzel örneğini sergileyen Fenerbahçe'nin Bursaspor maçını da kazanacak güçte olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, şöyle devam etti:

''Takım ruhu ve kazanma hırsı bizim için başarının formülüdür. Bu formüle bağlı kaldığımız sürece aşamayacağımız engel yoktur. Taraftarımız bu takıma güvenmeye, bizi desteklemeye, ateşlemeye devam etsin. Bu camia şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Bunun bilincindeyiz, bu maçla birlikte galibiyet serimize ve şampiyonluk koşumuza devam edeceğiz.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon