'Annen çaya davet etti, sizin evdeyiz'
Cuma namazı çıkışında Üsküdar'da bir evi ziyaret eden Başbakan Erdoğan, ev sahibinin çalan telefonuna bakarak pastanede çalışan oğlu ile konuştu.

Erdoğan, bugün Kısıklı'daki konutundan çıkarak, Üsküdar'daki Nalçacı Halil Paşa Camisi'nde öğle namazını kıldı. Cami çıkışında, evlerinin balkonundan kendisini davet etmesi üzerine Ünzile Özün adlı bir yurttaşın evine kısa süreli konuk oldu.
Ziyaretinde aileye beyaz bir kutuda çikolata hediyen eden Başbakan Erdoğan'a, kendisinin yanında getirdiği çay ikram edildi. Ziyareti sırasında Özün'ün telefonunun çalması üzerine telefonu Başbakan Erdoğan açtı. Özün'ün oğlu olduğu öğrenilen kişiye Erdoğan, "Annen çaya davet etti, sizin evdeyiz. Ben annenin sekreterliğini yapıyorum artık" diye yanıt verdi.
Ziyaretin ardından Erdoğan, ödül törenine katılmak üzere Lütfi Kırdar Spor Salonu'na geldi.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı