Apple TV 20 milyondan fazla satmayı başardı

Piyasaya sürüldüğü günden bu yana 20 milyondan fazla ünite satmayı başaran Apple TV, firmanın başarılı projeleri arasına adını yazdırdı.

Yayınlanma: 25.04.2014 - 10:46
Abone Ol google-news

Teknoloji devi Apple, konu iPhone, iPad veya iTunes gibi başarılı olduğu alanlar olunca satış rakamlarını teknoloji dünyasıyla paylaşmaktan çekinmese de, Apple TV bugüne kadar bu ürünler alasında yer almayı başaramamıştı. Ancak Apple’ın TV alanındaki bu girişimi son dönemde oldukça hızlı bir gelişme kaydetti. Durum böyle olunca da, 2014 yılı mali rakamlarını açıklayan Tim Cook’un gündeminde yer alan konuların başında Apple TV‘nin gelmesi pek şaşırtıcı olmadı.

2013 yılında satılan Apple TV cihazları ve bu platform üzerinden satılan içeriklerden elde edilen kazancın 1 milyar doların üzerinde olduğuna vurgu yapan Tim Cook, 1 milyar dolar kazanç sağlayan bir şeyi hobi olarak görmenin yanlış olacağını belirtti. 2007'de piyasaya sürüldüğü günden beri hem donanımsal hem de yazılımsal olarak birçok yeni özelliğin eklendiği Apple TV’nin, satışa sunulduğu günden bugüne 20 milyondan fazla ünite satmayı başardığı duyuruldu. Apple’ın alandaki rakiplerine yönelik görüşlerini belirtmekten kaçınmayan Cook, özellikle Amazon’un yeni duyurduğu FireTV hakkında iğneleyeci açıklamalarda bulundu.

Yeni Gears of War Hakkında Detaylar


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler