Aramayı bırakma

Saatler ve Billy Elliot’ın yönetmeni Stephen Daldry, 11 Eylül’de babasını yitiren Oskar Schell’in babasını arama yolculuğunu etkileyici bir anlatımla aktarıyor.

Yayınlanma: 26.07.2012 - 15:36
Abone Ol google-news

Jonathan Safran Foer’ın çok satışlı romanından uyarlanan dram, bakış açısı, acı, yas, ebeveynlik, denemek, kabullenmek, korkularla yüzleşmek temalarını sorguluyor.

Bir kaşif olmak isteyen kuyumcu babası Thomas Schell’le herşeyini paylaşan Oskar, 11 Eylül saldırısında babasını yitirir.

Bu olay Oskar ve annesi Linda için büyük bir çöküntü olur.

Bir yıl sonra Oskar babasının eşyaları arasında bir anahtar bulur. Bu anahtarın babasıyla ilgili bir sırrı sakladığını düşünen Oskar çok gürültülü ve tehlikeli gördüğü New York’ta bir keşif yolculuğuna çıkar. Çıktığı bu yolculukta çok sayıda insanın kendisi gibi acılı, sorunlu, yaralı olduğunu ayrımsar. Sonunda babasını gururlandırması gerektiğini düşünen  Oskar’ın korkularıyla yüzleşme, gerçeği kabullenme zamanı gelmiştir.

İlk kez kamera karşısına geçen genç oyuncu Thomas Horn’un olağanüstü bir performans sunduğu filmin Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, genç yetenek Thomas Horn yer alıyor.

Extremely Loud Incredibly Close (Çok Gürültülü ve Çok Yakın)

Yönetmen: Stephen Daldry

Oyuncular: Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Max Von Sydow,Viola Davis,
Zoe Caldwell, John Goodman/ 2011, 124 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler