Aşkı farklı yaşamak

Erkekler ve kadınlar aşkı farklı yaşıyor. Nasıl mı? İşte burcunuza göre cevabı...

Yayınlanma: 29.04.2011 - 11:03
Abone Ol google-news

Koç burcu

Kadın ilgiye, erkek güvene ihtiyaç duyar. Erkek, kadının haklarını, istek ve ihtiyaçlarını kabul eden ve öncelik tanıyan bir biçimde davrandığında, kadın kendisine saygı duyulduğunu hisseder. Erkeğin davranışı kadının duygu ve düşüncelerine önem verdiğini gösteriyorsa, kadın saygı duyulduğundan emin olur.

 
Boğa burcu

Erkek kadının duygularıyla ilgilenirse, o da sevildiğini hisseder. Böyle şefkatle yaklaşarak kadına kendini özel hissettirdiğinde, erkek, onun en önemli gereksinimini karşılamış olur.

Doğal olarak kadın ona daha fazla güvenecektir. Güvenen kadın daha açık ve olumlu olacaktır. Böylelikle erkek de kendisine güvenildiğini hisseder.


İkizler burcu

İlişkideki iki taraf da “Ben Varım” noktasında iseler, yani kendi değerlerinin farkında iseler, o zaman ilişkide kendilerini geliştirmeleri gereken nokta diğer kişinin varlığını kabul etmektir. O zaman yavaş yavaş alınan kararlarda danışılmaya, paylaşılmaya başlanır. Bu ilişkinin “Sen de varsın” evresidir.


Yengeç burcu

Kadınlar, bir şey söylemek istediklerinde bunu fazla geciktirmezler. Erkekler için ise durum bu kadar kolay değil. Siz konuşmak istediğini fark edip, konuşması için onu zorlarsanız, geri adım atacaktır. Sabırsızlık, her zaman olduğu gibi, bu durumda da işinize yaramaz.

Ona zaman tanıyın, düşüncelerini toparlayıp nasıl olsa konuşacaktır.

 
Aslan burcu

Güven ilişkilerin en önemli parçasıdır. Erkek ve kadın ilişkide karşısındakine güvenmediği zaman rahat hissetmez ve ona kalbini açmaz. Aldatıldığından şüphelenen kişilerse bunu davranışlarına yansıtabilir. Çiftler, yaşadıklarını ve hissettiklerini birbirlerini kırıp incitmeden dürüstçe söyleyebilmeliler.

 
Başak burcu

Kadın ve erkek kendisini herhangi bir sebepten dolayı kötü hissettiğinde, birbirinize en hoşlandığınız şeyi yapın. Hiç beklemediği bir anda öpüşmek "İyi misin?" ya da "Sorun ne aşkım?" gibi kimi zaman yorucu olabilecek soruları sormanıza bile gerek kalmayabilir.

Ama dokunuşunuzla onu ne kadar rahatlatmak istediğinizi anlayacağından emin olabilirsiniz.

 
Terazi burcu

Onu süzün... Oturup sohbet ederken durun ve onu izleyin. Hareketlerini takip edin. Sesinin tonunu dinleyin. Onun hakkında sevdiğiniz şeyleri içinizden saydığınızı bilmesine gerek yok. Onu mutlu ve sevgi dolu bir şekilde izlemeniz ne kadar sevildiğini hissettirecektir. Siz bazı şeyleri dile getirmeseniz bile, o sizi anlayacaktır.

 
Akrep burcu

Kadın ve erkek birbirlerine âşık olsalar bile seksle ilgi sorunlar yaşayabilirler. Seksle ilgili sorunlar ya da farklı istekler çiftlerin doğal ilişkilerine olumsuz yansıyabilir Tartışma sırasında kendinize hâkim olamıyorsanız biraz zaman geçtikten sonra tekrar konuşmayı deneyin. Uzun bir yürüyüş yapın, açık havaya çıkın.

 
Yay burcu


"Konuşmamız gerek" cümlesi, erkeklerin en çok çekindikleri ve duymak istemedikleri şeydir. Bu nedenle kadınlar bazen kırıldıkları noktaları erkek arkadaşlarına, eşlerine söylememenin daha iyi bir strateji olduğunu düşünürler. Her şey iyi giderken ortalığı bulandırmanın saçma olduğunu düşünseler de gerçekte uzun vadede sessiz kalmak ilişkiyi çıkmaza sokabilir. Dile getirmediğiniz küçük sıkıntılar üst üste binerek daha büyük sorunlar yaşamanıza sebep olabilir.

 
Oğlak burcu

Erkek kendini kadının hayatındaki en önemli şey görüyorsa omuzlarına büyük bir yük binmiş gibi hisseder. Bu da panikleyip ilişkiden uzaklaşmasına sebep olabilir. Ancak farklı ilgi alanları ve kendi başlarına yapabildikleri aktivitelere sahip olan kadınlar, erkeklere daha dinamik ve heyecan verici gelir. Bu da eşlerinin olan ilgilerinin yoğunlaşmasını sağlar.

 
Kova burcu

Ona sevgi gösterin. Duygularınızı saklamak onunla ilgilenmediğinizi düşünmesine sebep olabilir. Unutmayın ki erkekler de aynı kadınlar gibi ilişkide üzerlerine düşülmesini isteyebilirler. Tabii bunu yaparken dengeleri gözetmeniz gerekiyor. İlişkinizde gerçek duygularınızı ortaya koyma biçiminiz çok önemlidir. Ancak kendisini özel hissettirecek kelimeler duymak için ölür.

 
Balık burcu

"Seni seviyorum" deyip orada bırakmayın. Ayrıldıktan sonra ne kadar harika zaman geçirdiğinize dair üzüntü yapmanıza gerek yok. Onunla beraberken özel bir şey hissediyorsanız, bunu söylemekten çekinmeyin. Duyduğunuz heyecanı belli ölçüde göstermeniz size karşı olan hislerini kuvvetlendirecektir.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler