Atasoy yaşam savaşını kaybetti

Ünlü oyuncu Sönmez Atasoy geçirdiği kalp krizi nedeniyle bir hafta önce kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 15.12.2011 - 07:06
Abone Ol google-news

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, oyuncu Sönmez Atasoy'un gece saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

Prof. Dr. Sezer, Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde oyuncu Sönmez Atasoy'un beyin fonksiyonlarını iyileştirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek şu bilgileri verdi:

''Sönmez Atasoy, kalp krizine neden olan damar tıkanıklığı nedeniyle Şevket Demirel Kalp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Burada yapılan tedavilerde ise damar tıkanıklığı açılamadı, ancak kalbi normale dönmüştü. Beyin fonksiyonlarının yanıt vermemesi nedeniyle 12 Aralık'ta Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde Atasoy'un beyin fonksiyonlarını iyileştirmek için yoğun bir çaba harcadık. Ancak oksijensiz kalmaya bağlı olarak beyin hasarlarında düzelme olmadı. Tedavisi sürerken de bugün saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Hepimizin başı sağolsun''

Sönmez Atasoy'un cenazesinin Ankara'da defnedileceği belirtildi.

''Sakarya Fırat'' dizisinin çekimleri için Isparta'da bulunan Sönmez Atasoy, 8 Aralık'ta çekimlere ara verildiği sırada göğüs ağrısı şikayetiyle SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve kalp krizi geçirdiği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler