Aydın’da kadın cinayeti! İş yerinin tapusu için tartıştığı eşini boğdu

Aydın’ın Efeler ilçesinde, boşanma aşamasında oldukları öğrenilen 1 çocuk babası Ercan Öztürk, iddiaya göre iş yerinin tapusu için tartıştığı eşi Zeynep Öztürk'ü (45) zincirle boğarak öldürdü. Daha sonra sağlık ekiplerini arayan Ercan Ö., kepenklerini kapattığı iş yerinde polise teslim oldu.

Yayınlanma: 22.03.2019 - 20:15
Abone Ol google-news

Olay, saat 18.00 sıralarında Efeler Mahallesi 2. Sanayi Sitesi’nde cıvata satılan iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ercan Öztürk (51) iş yerini boşanma aşamasına gelmeden önce eşi Zeynep Öztürk'ün (45) üzerine yaptı. Boşanma aşamasında olduğu öğrenilen Ercan ile Zeynep Öztürk arasında iş yerinin tapusunu nedeniyle tartışma yaşandı.

Çevredeki esnafların kavgayı görmemesi için kepenkleri indiren Ercan Öztürk, eline geçirdiği zincir ve bıçakla karısına saldırdı. Yaşanan boğuşma sırasında Ercan Öztürk’ün elindeki bıçağı almaya çalışan Zeynep Öztürk elinden yaralandı. Nefessiz kalan talihsiz kadın bir süre sonra, hareketsiz bir şekilde yere yığıldı.

112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak yardım isteyen Ercan Öztürk, polisi de arayıp “Ben birisini öldüm” diyerek kendisini ihbar etti. Kendini dükkana kapatan cinayet zanlısı, içeri girişi engelledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Zeynep Öztürk’ün öldüğünü tespit ederken, zanlı ise gelen polis ekiplerine teslim oldu. Hayatını kaybeden Zeynep Öztürk’ün cenazesi otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

25 yıllık evli olan ve bir erkek çocukları bulunan Ercan ve Zeynep Öztürk’ün çiftinin 3 Nisan'da da boşanma davalarının görüleceği bildirildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler