Babası tecavüz etti, annesi sattı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, annesi tarafından para karşılığı fuhşa zorlandığı iddiasıyla polise sığınan 14 yaşındaki kız çocuğunun ifadeleri doğrultusunda, öz babası ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yayınlanma: 09.08.2011 - 12:30
Abone Ol google-news

14 yaşındaki M.D, yıllar önce öz babası İ.D'nin cinsel istismarına uğradığını, babasından boşanan annesi ve annesinin sevgilisi G.A. ile birlikte yaşadığını, G.A'nın da cinsel istismarına maruz kaldığını, öz annesi tarafından da para karşılığı erkeklerle fuhşa zorlandığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Küçük yaştaki kızın iddiaları üzerine harekete geçen emniyet güçleri, M.D'nin babası İ.D. ve annesi B.A. ile G.Ş, K.Y, ve İ.A. ile 18 yaşından küçük bir genci gözaltına aldı. Nöbetçi mahkemece tutuklanan 5 kişi, cezaevine konuldu. 18 yaşından küçük gencin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Diğer yandan istismara uğradığı iddiasında bulunan 14 yaşındaki M.D. ile 7 yaşındaki kız kardeşinin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler