Bahçeli iki gazeteciyi hedef aldı

Bahçeli, 'MHP’ye Kürtler oy vermez. Erdoğan bu nedenle oy kaybediyor' açıklamaları yapan isimlere tepki gösteren Bahçeli 2 gazeteciyi hedef aldı. MHP lideri "Hele bir Gürkan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!" ifadesini kullandı.

Yayınlanma: 22.05.2018 - 11:17
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağı ve Cumhur İttifakı’nın TBMM’de çoğunluğu kaybedeceği yorumlarına yanıt veren Bahçeli, Erdoğan ve AKP’nin MHP’ile yaptığı ittifak nedeniyle Kürt oylarını kaybettiği iddiasına yanıt verdi. Bahçeli, şöyle dedi:

“Cumhur İttifakı’na sabotaj teşebbüsü, Yenikapı Ruhu’na suikast girişimi son günlerde hız ve derinlik kazanmıştır” diyen Bahçeli, “Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tura kalırmış, Allah’ın izniyle bu iş Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüksek bir oyla seçilmesiyle ilk turda biter. Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu kaybedermiş, bu iddia sahiplerinin ya ruh sağlıklarında, ya da zeka seviyelerinde ağır bir sorun vardır” ifadelerini kullandı.

KÜRT TERÖRİST OLMAZ, TERÖRİSTE KÜRT DENMEZ’

MHP lideri Bahçeli, AKP’nin MHP ile ittifak yapması nedeniyle Kürt seçmenin Cumhur İttifakı’na oy vermeyeceği yorumlarına da tepki gösterdi. Bahçeli, şöyle devam etti:

“MHP’yi Kürt düşmanı göstermek, Kürt kökenli kardeşlerimi MHP’ye karşı kışkırtıp bozgunculuğa ve vurgunculuğa heves etmek tek kelimeyle şerefsizliktir. Aynı zamanda vatana, bayrağa, millet ve bin yıllık birikim ve kaynaşmaya çok ağır bir ihanettir. Sinsi ve şuurlu siyasi Kürtçülük yapanlar PKK’nın değirmenine su taşıyan rezillerdir. Kürt kökenli kardeşlerim MHP’ye karşı falan değillerdir. Karşı olanlar PKK’lılardır, PYD/YPG sevdalılarıdır. Kürt terörist olmaz, teröriste Kürt denmez, denemez. İki de bir, takılmış plak gibi, Kürtlerin oyları MHP’den dolayı oraya buraya kayar diyerek kirli ihbar ve ilanda bulunan kripto ajanlar, mankurt soysuzlar gazete ve televizyonlara yerleşmiş saatli bombadır. Kürt kökenli kardeşlerim bizim her şeyimizdir, ayrımız gayrımız yoktur, aramıza hendek kazmayı planlayanlar casuslar, terörizmin piyonlarıdır.”

Bahçeli’nin paylaşımları şu şekilde:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler