Barış Atay'ın avukatı: Tüm gece su verilmedi

'REDHACK' soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra Ankara'ya getirilen ve aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 7 kişi, sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Atay'ın avukatı Efkan Bolaç, gözaltındakilere bütün gece su verilmediğini açıkladı.

Yayınlanma: 23.11.2013 - 11:35
Abone Ol google-news

Sanatçı Barış Atay dün İstanbul’da Antakya’daki ailesinin yanına gitmek için uçağa binmek üzereyken polis tarafın dan gözaltına alındı. Atay’ın aynı saatlerde evinin de basıldığı ve bazı eşyalarına el konuldu ğu belirtildi. Gezi eylemlerinde en ön saflarda yer alan, ODTÜ eylemlerini de destekleyen Atay, Reyhanlı’da 52 kişinin yaşamını yitirdiği patlamanın ardından bölgeye giderek ailelere destek vermişti.

FOTO GALERİ | BARIŞ ATAY GEZİ'DE EN ÖNDEYDİ

VİDEO-MERT FIRAT'TAN BARIŞ ATAY'A DESTEK

 

Bütün gece su verilmedi

Barış Atay'ın avukatı Efkan Bolaç Twitter'da yaptığı açıklamada ünlü oyuncuya ve gözaltına alınan diğer kişilere Ankara'ya getirildikten sonra ilk defa bu sabah yemek verildiğini açıkladı.

Tüm gece su verilmediğini de belirten Bolaç, 2 gündür gözaltında olan kişilerin neyle suçlandıklarını hala bilmediklerini yazdı. İşte o tweetler:

 

 

 Barış Atay Suriye için AKP'yi topa tutmuştu

 

Barış Atay'ın hükümete isyanı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler