Başkentte uyuşturucu operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliğince Ankara'da bir eve düzenlenen baskında 101 kilogram 182 gram esrar ele geçirildi.

Yayınlanma: 22.08.2011 - 09:58
Abone Ol google-news

Sokak satıcılarına dağıtılmadan ele geçirilen operasyonda aralarında elebaşı Emin A'nın da bulunduğu 14 kişi göz altına alındı, gözaltına alınanlardan 12'si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Operasyona ilişkin, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği tarafından basın toplantısı düzenlendi. Emniyet yetkilileri tarafından verilen bilgiye göre, 20 Ağustos Cumartesi günü Ankara'nın Keçiören İlçesinde bir eve düzenlenen baskında, Başkentte sokak satıcılarına dağıtılmak üzere hazır bulunan toplam 101 kilogram 182 gram esrar ile 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 2 şarjör ve 129 fişek ele geçirildi.

Piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olduğu bildirilen uyuşturucu operasyonunda, aralarında ele başı Emin A'nın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Yakalan şahıslardan 14 şüpheli, haklarında ''Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde (Esrar) Ticareti Yapmak, Nakletmek, Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak'' suçlarından düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilerek, 12 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler