Behramoğlu, Aysever ve Kansu Ankara Kitap Fuarı’ndaydı

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve gördüğü ilgi nedeniyle yılda iki kez yapılması kararlaştırılan Ankara Kitap Fuarı’nda, Cumhuriyet Kitapları Standı’nda gazetemiz yazarları şair Atatol Behram-oğlu ve Enver Aysever kitaplarını imzaladı. Cumhuriyet Vakfı Genel Sekreteri ve gazetemiz yazarı Işık Kansu ise Telgrafhane Yayınları’nın standında okurlarıyla buluştu.

Yayınlanma: 24.02.2019 - 22:35
Abone Ol google-news

ATO Congressium’da düzenlenen kitap fuarı 15 Şubat’ta okurlara kapılarını açmıştı. Yüz binlerce kitapseveri ağırlayan fuar, dün akşam sona erdi.10 gün boyunca yüzlerce yazarı okurlarıyla buluştan fuar, son gününde de kitapseverler ve yazarları bir araya getirdi. Gazetemiz yazarı, şair Ataol Behramoğlu, Cumhuriyet Kitapları standında okurlarıyla buluştu. Behramoğlu’nun; Ne Çok Hain, Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var, Aşk İki Kişiliktir kitaplarına okurları yoğun ilgi gösterdi. Behramoğlu imzanın ardından şiir söyleşisi ve dinletisi gerçekleştirdi. Behramoğlu, söyleşiye katılanlardan kaç kişinin Cumhuriyet okuduğunu sordu. Sayının az olması üzerine Behramoğlu, “Arkadaşlar Cumhuriyet okumadan hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Yakınma hakkımız da olmaz sonra” dedi. Gazetemiz yazarı Enver Aysever de standımızda okurlarıyla bir araya geldi. Kimi zaman okur ve yazar arasında keyifli sohbetlerin de yapıldığı fuarda, yazarlarımız kitaplarını imzalarken, okurlarının gündeme ve kitaplarına ilişkin sorularını yanıtladı.

Ankaralıların 7’den 77’ye yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Cumhuriyet Vakfı Genel Sekreteri ve gazetemiz yazarı Işık Kansu, son gün de okurlarıyla bir araya geldi. Telgrafhane Yayınları’nın standında kitaplarını imzalayan Kansu’nun son kitabı Yurt Kemiricileri ile Ensarlı Eğitim ve Kan Denizindeki Mercek kitapları okurlarından ilgi gördü. Fahri yazarlarımız Daver Darende, Celal Binzet ve Savaş Sönmez de Telgrafhane Standı’nda okurlarıyla buluştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler