"Bilal Erdoğan'ın şikayetçi olmadığı kimse kalmadı"

CHP Milletvekili Melda Onur, "Bilal Erdoğan'ın şikayetçi olmadığı kimse kalmadı" dedi.

Yayınlanma: 30.04.2014 - 16:20
Abone Ol google-news

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye küçük Millet Meclisleri (TkMM) girişiminin Nisan ayı raporunun içeriğini açıklamayı planladıklarını ancak yeni kurallar gereği, girişimin sözcülerinin basın toplantısı salonuna alınmadığını kaydetti.

Her ay faydalı raporlar sunmak üzere gelen TkMM grubunun, son kararlara dayanılarak basın toplantısı salonuna alınmadığını ifade eden Onur, "Buradan Meclis Başkanı'na, bu konuyla ilgili karar verenlere, bunun için baskı yapan iktidara 'korkaksınız' demek istiyorum" ifadesini kullandı.

"Meydanlardan, halktan, korktuğunuz gibi milletin Meclisi'nde, halkın bizimle basın toplantısı yapmasından da korkuyorsunuz" diyen Onur, buraya gelenlerin kendi referanslarıyla geldiğini söyledi. Onur, şöyle konuştu:

"Burada gelip bizimle basın toplantısı yapıp sorun yaratmış bir kişi göstersinler. Bilmem kaç sabıkası olan bir kişinin Genel Başkanımıza yaptığı fiili bahane gösterdiler. Biz, milletin bu kürsüyü kullanmasını sağlıyorduk. Buna engel oldular. Burada bir fotoğraf bile çekemiyorlar. Parktan, meydanlardan, milletten korkan bir iktidar var, sandıktan çıkmıştır ama halktan korkmaktadır. Bu yasağın kalkması için elimizden geleni yapacağız."

Onur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadeye çağrılmasına konu olan şikayeti Bilal Erdoğan'ın yaptığının belirtilmesi üzerine, "Bilal Erdoğan'ın şikayetçi olmadığı kimse kalmadı. Bu ülkede hiçbir şey normal değil. AKP, uyuşturucu gibi insanları alıştıra alıştıra zehirledi" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler