Birikmiş kirayı isteyen ev sahibini öldürdü

İstanbul Bağcılar'da, kira nedeniyle çıkan tartışmada kiracı ve sahibini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 79 yaşındaki ev sahibi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yayınlanma: 15.03.2016 - 17:54
Abone Ol google-news

İstanbul Bağcılar'da, kira nedeniyle çıkan tartışmada kiracı ev sahibini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan 79 yaşındaki ev sahibi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Bağcılar’da 6 aydır kira ödemedikleri için evden çıkmasını isteyen 80 yaşındaki ev sahibini öldürdüğü iddia edilen Çağdaş Y.(22), polis tarafından yakalandı.

80 YAŞINDAKİ ADAM KAPISININ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Çınar Mahallesi, Aygün sokak üzerinde 13 Şubat 2016 tarihinde meydana gelen olayda 80 yaşındaki Mehmet Altun, evinin kapısının önünde tartıştığı bir kişi tarafından baldırından bıçaklandı. Saldırgan olaydan sonra kaçarken, yaşlı adam çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kan kaybı sonucu hayatını kaybetti.

BABA OĞLUNU KURTARMAK İÇİN TESLİM OLDU

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken ertesi gün polis merkezine giden Murat Y., cinayeti işlediğini söyleyerek teslim oldu. Murat Y., ifadesinde " Kirayı veremediğimiz için evden çıkacaktık. Ben evde yokken kapımıza dayanıp eşime bağırıp çağırmış. Ben olayı duyunca geldim. Kapıda konuşurken sinirlenip onu bıçakladım" dedi. Bu arada Murat Y.’nin yeğeni Hüseyin G.. ile eşi İldeniz Y.’ de bu ifadeyi doğrulayan ifadeler verdiler.

GÜVENLİK KAMERALARI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada olayın meydana geldiği binayı gören bir güvenlik kamera görüntüsü gerçeği ortaya çıkardı. Görüntülerde elinde bıçakla ilk önce Murat Y.’nin oğlu Çağdaş Y.’nin binaya girdiği, kısa bir süre kaldıktan sonra hızla dışarı çıktığı görüldü. Eve daha sonra yeğen Hüseyin G.’nin giriş yaptığı ardından en son olarak baba Murat Y.’nin içeri girdiği görüldü. Görgü tanıklarının da cinayeti Çağdaş Y.’nin yaptığını söyleyince Murat Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler Çağdaş Y., ve babası Murat Y., cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Öte yandan yeğen Hüseyin G., ile Murat Y.’nin eşi İldeniz Y., hakkında emniyet güçlerini yanıltacak ifade vermek suçundan işlem yapıldığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon