'Birkaç Mehmet' değil, 21 şehit

Hükümetin Suriye politikası nedeniyle tırmanışa geçen terör durmuyor. Şemdinli'de düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 1 asker daha şehit oldu. Çatışmalarda, 5 asker yaralandı. Teröristler, ilçe merkezindeki devlet dairelerine eşzamanlı saldırılar düzenledi. AKP'li Hüseyin Çelik'in "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplayamayız" sözlerinden bu yana, 9 sivil, 12 güvenlik görevlisi şehit oldu.

Yayınlanma: 23.08.2012 - 20:58
Abone Ol google-news

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'li teröristler ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışamalar sürüyor. İlçeye bağlı Umurlu köyü yakınlarında bir askeri birliğe havan toplu saldırı düzenlenmesinin ardından başlatılan operasyonda 1 asker şehit oldu, 5 asker de yaralandı. Valilik'ten yapılan açıklamada yaralı askerlerin, Yüksekova Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi. Valilik ayrıca çıkan çatışmalarda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

HAKKARİ’DE ÖNCEKİ GECE YAŞANAN ÇATIŞMALARDA ŞEHİT SAYISI 5’E YÜKSELDİ

Şemdinli ilçe merkezine saldırdılar

PKK'li teröristler saldırılarına akşam saatlerinde de devam etti. Bir grup terörist saat 20.30 sıralarında ilçe merkezinde bulunan Emniyet Müdürlüğü, Kaymakamlık, Jandarma Komutanlığı ile Tugay Komutanlığı'nı hedef aldı. Şiddetli patlama seslerinin de duyulduğu saldırıda, ilk açıklamaya göre 4 PKK'li etkisiz hale getirildi. Şemdinli'de çatışmaların yer yer sürdüğü, teyakkuz halinin devam ettiği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler