Çağdaş Dr. Frankenstein

Thierry Jonquet’nin Mygale romanından esinlenen yaratıcı usta Pedro Almodovar tıp etiği, öç, kimlik, mükemmellik temalarını tartışıyor.

Yayınlanma: 19.04.2012 - 15:04
Abone Ol google-news

Saygın plastik cerrah Robert Legrand bir araba kazasında yanan çok sevdiği karısını yaşama döndürmek için yeni bir deri yaratmak için araştırma yapar. Bulduğu yapay deri insan derisinden daha serttir. İnsanın herşeye ete, meyveye, sebzeye müdahale ettiğini söyleyen doktor bu müdaheleyi gen naklinde de uygulamayı düşünür.

Doktor Legrand o denli bencildir ki kimseyle duygusal ilişki kuramaz, kendinden başkasını da sevemez, sonunda kendi yarattığı yaratığa aşık olur. Güzellik, mükemmellik üstüne bir metafor olan gerilimin Özel Bölümler’inde Pedro Almodovar ve Antonio Banderas’la söyleşi, set görüntüleri, fragman, fotoğraf galerisi yer alıyor. Yirmi iki yıl sonra gözde aktörüyle yeniden çalışan Almodovar’ın yönetiminde Antonio Banderas başarılı bir yorum sunuyor.

The Skin I Live In (İçinde Yaşadığım Deri)

Yönetmen: Pedro Almodovar

Oyuncular: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes, Jan Cornet, Roberto Alamo, Eduard Fernandez, José Luis Gomez/ 2011 , 115 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler