Çağdaş yaşam manzaraları

Belgeselden kurmacaya geçen Henry Alexander­Rubin, herkesin yaşamına ve özeline girmiş olan internetin iyi ve kötü yönlerini sorguluyor.

Yayınlanma: 12.12.2013 - 18:05
Abone Ol google-news

İşkolik avukat Rich Boyd ailesine gereken zamanı ayıramaz. Boyd’un içe dönük oğlu Ben okulda arkadaşları Jason ve Frye tarafından gizlice taciz edilir. Jason’ı tek başına yetiştiren babası özel dedektif MikeNixon’ı kredi kartları dolandırıcı tarafından çalınan evli çift Derek ve Cindy Hall tutarlar. Yaşamının haberini bulduğuna inanan muhabir gazeteci Nina, internette jigololuk yaparak bedenini satan Kyle ile röportaj yapmaya karar verir.

Tüm bu karakterleri aynı noktada buluşturan olgu çağımızın buluşu internettir. Teknoloji bizi hem birleştirir hem de birbirimizden uzaklaştırır iletisini verendram, ebeveynlik, vicdan azabı, suçluluk, özgürlük, sömürü, iletişimsizlik, insanın doğası temalarını gerçekçi bir vurguyla tartışıyor. Bağımsız yapımın Özel Bölümler’inde yaratıcı ekiple söyleşiler, set görüntüleri, oyuncu seçimi, fragman yer alıyor.

Disconnect (Sanal Hayatlar) Yönetmen: Henry­Alexander Rubin Oyuncular: Jason Bateman, Hope Davis, Frank Grillo, Michael Nyqvist, Paula Patton, Andrea Riseborough, Alexander Skarsgard, Max Thierot, Colin Ford / 2013, 110 dakika, Kanal D Home Video.

Format : Dvd.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler