Canavarı affetti

Eşinin, parmaklarındaki etleri ısırarak kopardığı 17 yaşındaki F.D. şikayetinden vazgeçti, eve döndü.

Yayınlanma: 11.04.2015 - 07:31
Abone Ol google-news

Antalya’da eşi K.D. tarafından ormanlık alanda feci şekilde dövülüp parmakları ısırılarak etleri koparılan 17 yaşındaki F.D, eşini affetti. Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na giderek şikâyetinden vazgeçen F.D, şiddet mağduru olarak sığındığı baba evinden de ayrıldı.

Antalya’da 9 ay önce görücü usulü ile 24 yaşındaki erkek kuaförü K.D. ile evlenen 17 yaşındaki F.D, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Yaşadıklarını annesi E.O. ve babası H.O. ile paylaşan F.D, kısa bir süre önce evi terk ederek ailesine sığındı. F.D’yi 13 yaşındaki çırağının da bulunduğu ablasına ait otomobile bindiren K.D, 17 yaşındaki genç kızı Bucak sınırları içerisindeki ormanlık alana götürdü.

Eşi, dövdüğü F.D’nin parmaklarını ısırarak etlerini kopardı. Kanlar içindeki genç kızın çığlıklarını duyan bir TIR şoförü jandarma noktasına giderek yaşadıklarını anlattı. İhbar üzerine jandarma ve polis ekipleri olay yerine giderek 17 yaşındaki F.D’yi, 25 yaşındaki K.D.’nin elinden kurtardı. Bir süre ailesinin yanında kalan F.D, 6 Mart Cuma günü barışmak için baba H.O’nun evine gelen eşini geri çevirmedi. Çiftin yeniden bir araya gelmesine karşı çıkan baba H.O’nun ciddi bir travma yaşadığını belirten komşuları, “Babası perişan halde. Kızımızın başına daha kötü bir şey gelmesinden korkuyor” dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler