'Cem yakalansın' protestosu

Taksim'de toplanan bir grup Münevver Karabuluk cinayetiyle ilgili şüpheli olarak aranan Cem Garipoğlu'nun yakalanamamasını protesto etti.

Yayınlanma: 02.08.2009 - 12:36
Abone Ol google-news

Münevver Karabulut'un öldürülmesinden sonra internet üzerindeki paylaşım sitesi Facebook'ta bir araya gelen gruptakiler, şüpheli olarak aranan Cem Garipoğlu'nun yakalanamamasını Taksim'de protesto etti.

Taksim Tramvay Durağı'nda bir araya gelen ve aralarında Münevver Karabulut'un halası Süheyla Karabulut'un da bulunduğu gruptekiler, genç kızın fotoğrafları ile üzerinde ''Kabrin Nur Mekanın Cennet Olsun'' yazısı bulunan döviz taşıdı.

Gruptakiler adına basın açıklaması okuyan Rıza Kızıltaş, 152 gündür Karabulut ailesinin yüreğinin dağlandığını ifade ederek, adaletin yerini bulmasını beklediklerini söyledi.

Süheyla Karabulut da katil zanlılarının bir an evvel yakalanmasını istediklerini dile getirerek, bir bildiri yayımlayarak katil zanlılarının yakalanmasını isteyen sanatçılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Zanlıların yakalanmaması konusunda zamanın uzadıkça umutların azaldığını belirten Karabulut, ''Biz sadece adaleti bekliyoruz. Bir an evvel zanlıların yakalanmasını istiyoruz'' dedi.

Karabulut, bugün bazı basın organlarında yer alan iddiaların hatırlatılması üzerine ''pek çok bilgi kirliliğinin söz konusu olduğunu ve olayı cinayet masası yetkililerinin çözeceğini'' söyledi.

Süheyla Karabulut, ''olay anında birden fazla kişi olduğunu en başından beri söylediklerini'' ifade ederek, ''Bu işi bir kişi yapamaz, mümkün değil. Adli Tıp raporu sonucu G. soyağacına mensup 2 erkeğin ve birden fazla bayanın DNA örnekleri çıktı. Bu kişilerin doku örneklerinin bir an evvel alınması gerekiyor. Şimdiye kadar neden bu doku örnekleri alınmadı? Bu çok şaşırtıcı ve düşündürücü'' diye konuştu. Süheyla Karabulut, ''artık sonuç görmek istediklerini'' de ifade etti. Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler