Cemaat Bal'ın odasını çiçeklerle donattı

Dershane çıkışı nedeniyle parti disiplinine sevk edilen AKP Kütahya Milletvekili İdris Bal’a çok sayıda çiçek gönderildi.

Yayınlanma: 26.11.2013 - 17:09
Abone Ol google-news

Dershanelerin kapatılması konusundaki düzenlemeye karşı yaptığı açıklamalar nedeniyle ihraç talebiyle disipline sevk edilen AKP Kütahya Milletvekili İdris Bal’ın TBMM’deki odasına dershanelerden çok sayıda çiçek gönderildi. Bal’a gönderilen çiçekler odaya sığmayınca koridora kadar taştı.

 

AKP'li İdris Bal: Sürü müyüz yani?

AKP İdris Bal'ı ihraç ediyor

 

Dershanelerin kapatılmasına yönelik düzenlemeye karşı çıkan AKP Kütahya Milletvekili İdris Bal, geçen hafta partiden ihraç edilmesi talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti. Haftasonun ardından bugün TBMM çalışmalarının başlamasıyla birlikte Bal’ın Meclis’teki makamına başta cemaat dershaneleri olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda çiçek gönderildi. Bal’ın “A Blok Üst Zemin Kat 5 Nolu Banko”da yer alan 5 numaralı odasına gün içinde onlarca çiçek gönderildi.

 

Dershane tartışması! AKP'li vekile disiplin şoku

AKP'li Bal: Medyaya talimat olduğunu duydum!

 

Çiçekler koridora taştı

Çiçekler odaya sığmayınca koridora kadar taştı. Bankonun her iki yanına da Bal’a gönderilen çiçekler dizildi. Bal’ın dışında 11 milletvekilinin de bulunduğu bankoda çiçekleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler