CHP grubunda kurayla koltuk

CHP’nin dünkü grup toplantısında ilk kez milletvekillerinin oturacakları koltuklar yaşanan yoğunluk nedeniyle kura yöntemiyle belirlendi.

Yayınlanma: 27.11.2018 - 22:12
Abone Ol google-news

 

CHP Grup Başkanlığı tarafından bütün vekillere gönderilen yazıda, yapılan kura çekilişi sonucunda vekillerin oturacakları yerler krokiyle gösterildi.

CHP’nin dün gerçekleştirilen grup toplantısında ilginç bir uygulamaya imza atıldı. CHP grup toplantılarında yaşanan yoğunluk nedeniyle pek çok milletvekili ayakta kalıyordu. Grup toplantılarına Türkiye’nin dört bir yanından partililer, sivil toplum örgütleri ve yerel seçimler dolayısıyla aday adaylarının katılıması oturma düzeninde sıkıntıların yaşanmasına neden oluyordu.
Grup toplantılarında oturacak koltuk bulmak isteyen bazı vekiller danışmanlarını saatler öncesinden göndererek kendine koltuk ayırıyordu.

CHP’den vekillere gönderilen yazıda, “Yeni oturma düzeninde, milletvekillerimizin oturacakları bölüm şeritle ayrılacak ve bu bölüme ziyaretçi alınmayacaktır. Ayrıca bu bölüme taşınabilir koltuklar da konulmayacaktır” denildi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon