CHP, MHP ve BDP fezlekeler için anlaştı

MHP ve BDP CHP'nin bakanların fezlekeleriyle ilgili Meclis'in olağanüstü toplanma girişimine destek verecek. Üç parti daha önce 'tutuklu vekiller' konusunda anlaşmaya varamamıştı.

Yayınlanma: 11.03.2014 - 13:53
Abone Ol google-news

CHP'nin AKP'li eski bakanlara ilişkin fezlekelerin görüşülmesi için Meclisi'in 18 Mart 2014 tarihinde olağanüstü toplantıya çağırmasına ilişkin diğer muhalefet partileri de destek verdi. Fezlekelerin işleme alınması için Genel Kurulun toplantıya çağrılması için TBMM Başkanı Cemil Çiçek'ten talepte bulunan CHP'ye ilk destek MHP'den geldi. Konuya ilişkin gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, "CHP'nin olağanüstü toplantı çağrısına destek vereceğiz. TBMM'de olacağız" dedi.

Daha sonra aynı yönde değerlendirmede bulunan BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan bu yönde kararlarının olduğunu ifade ederek, "Partimizin yetkili kurullarında değerlendirdik. Kararımızı verdik. CHP'nin çağrısıyla yapılacak toplantıda BDP milletvekilleri de hazır bulunacak. Muhalefet orada olacak" cevabını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler