"CHP'li başkanlar ceplerini doldurmayacak"

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, CHP'nin seçime, halktan yana, halk için çalışan, cebini doldurmaktan önce halka mutluluklar yaşatmak isteyen belediye başkanlarıyla gireceğini söyledi.

Yayınlanma: 17.01.2009 - 14:25
Abone Ol google-news

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, Artvin Belediyesinin Konut Edindirme Projesi kapsamında Yeni Mahalle'de yapılan 91 konutluk Özgün Sitesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, zenginin kolaylıkla ev sahibi olabileceğini, dar gelirlinin ev sahibi olmasının çok daha önemli olduğunu belirtti.

Sitenin adının kendine özgü, kendine özel özellikleri olan bir anlam taşıdığını ifade eden Anadol, ''Böyle çok güzel bir soyadı olduğu için de Artvin Belediye Başkanımız Emin Özgün'ü kutluyorum. Sizler Belediye Başkanı'mızın soyadını buraya isim olarak koyarak bir kadirşinaslık örneği gösterdiniz. Site yöneticilerini kutluyorum. Tanrı size iyi günler göstersin ve aile birliğinizi devam ettirsin'' dedi.

Kemal Anadol, CHP'nin seçime, halktan yana, halk için çalışan, cebini doldurmaktan önce halka mutluluklar yaşatmak isteyen belediye başkanlarıyla gireceğini belirterek, ''İşte Artvin'de Belediye Başkan adayımız Emin Özgün'ün adaylığını ilan ediyor ve seçim kampanyasını burada başlatıyorum. Bütün sorunlarınızda Belediye Başkanı'nız Emin Özgün size sahip çıktı. Şimdi ona sahip çıkma sırası Artvinlilerdedir. 29 Mart'tan sonra tekrar aranızda olabilirsem kendimi mutlu sayacağım'' diye konuştu.

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün ise konutları yaparken çok büyük özverilerde bulunduklarını ifade ederek, ''Buranın eksikleri var ve Belediyemizin eli asla buradan çekilmeyecektir. Benim şöyle bir iddiam var, belediyecilik sosyal demokratların işidir, bu sosyal demokratların iddiasıdır. Buna hiç kimsenin dil uzatmaya hakkı yoktur'' dedi.
Özgün, partinin demokrasinin gereği olduğunu, partilerin demokratik anlayışla kurulduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Ben MHP'nin de SHP'nin de AKP'nin de belediye başkanıyım. Birileri de bu ülkenin başbakanı olduğunu unutmamalıdır. Artvin halkı gerçekten benim belediye hizmetlerimde önemli katkılar yaptı. Her zaman el ele, gönül gönüle verdik. Artvin bizim kara sevdamızdır. Bu sevdanın türküleri CHP'nin desteğiyle, Artvin halkının desteğiyle söylenmeye devam edecektir. Bundan hiçbir kuşkunuz olmasın. Artvin'de sosyal demokrat bayrak, CHP'nin bayrağı dalgalandıkça çocuklarınız da ev sahibi olacak, bundan hiç şüpheniz olmasın.''

Konuşmaların ardından Anadol, CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, CHP Edirne Milletvekili Bilgin Paçarız ve CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu, hak sahiplerine tapularını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler