CHP'li Kaya: Amiral gemisi havuza girdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, “Amiral gemisi dediğimiz gazete satılıp, “havuza” girdikten sonra, yalan haberleri manşetten veriyor. Tüm tepkilere rağmen yalan haberi manşetten günlerce kaldırmıyor. Utanmadan, sıkılmadan, AKP belediye başkanlıklarını kaybederse, ülke batar diye propaganda yapıyorlar" dedi.

Yayınlanma: 25.03.2019 - 14:06
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Altındağ İlçe Örgütünün düzenlediği kahvaltıda seçmenlerle buluştu. Kaya, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlıklarını kazanacaklarını söyledi. 

Kaya, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mansur Yavaş’ı, masumiyet karinesini ayaklar altına alarak linç etmeye çalışıyorlar. O kadar gözleri döndü ki bir çocuk tacizcisinden medet umar hale geldiler” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan’a da tepki gösteren Kaya, “ ‘İstanbul’a ihanet ettik' diyen Recep Tayyip Erdoğan dün yine İstanbullulardan oy istedi. Bizim İstanbul Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’nun ‘İstanbul’un bir ilçesinin belediye başkanı.’ olduğunu söyledi. Kendisi 1994 yılında İstanbul’a Belediye Başkanı seçildiğinde, nerenin belediye başkanıydı, nasıl bir tecrübesi vardı?  Değil İstanbul’un bir ilçesinin belediye başkanı olmak, hiçbir tecrübesi yoktu, adını dahi kimse bilmiyordu.” diye konuştu

'AMİRAL GEMİSİ HAVUZA GİRDİ'

Amiral gemisinin de havuza girdiğini söyleyen Kaya, “Amiral Gemisi dediğimiz gazete ‘satılıp’, ‘havuza’ girdikten sonra, yalan haberleri manşetten veriyor. Tüm tepkilere rağmen yalan haberi manşetten günlerce kaldırmıyor. Televizyonlarda, gazetelerde hep Recep Tayyip Erdoğan konuşuyor, AKP haberleri yer alıyor. Muhalefetin adayları çıktığında yayınlar kesilerek saraya bağlanılıyor” ifadelerini kullandı. “Utanmadan, sıkılmadan, AKP belediye başkanlıklarını kaybederse, ülke batar diye propaganda yapıyorlar. Belediye başkanı seçimini Türkiye’nin beka sorunu olarak vermeye çalıyorlar.” diyen Kaya, “Diğer partilerden seçilen belediye başkanları da bu vatanın evladı değil mi?” diye sordu.

Halkımız tercihini yaptı diyen Kaya, “Ankara’da Munsur Yavaş, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu geliyor… İzmir’de, Bursa’da, Antalya’da, Adana’da, Hatay’da… Türkiye’nin dört bir yanında dertlere derman olmak için geliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler